Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Mini PC
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ragazzo
őstag
válasz
rokefeller
üzenetére
Én már próbáltam több disztibet, és nekem nem fagyott egyik sem.Mondjuk nem használtam kint a gépet -10 fokban...

Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Redmi Turbo 5-ben debütált a Dimensity 8500
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4408
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest