Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
Hi!
Wine segítség kellene!
Szeretném működésre bírni a starcraft/broodwar játékomat debian etch alatt.
A gép nem túl erős ezért a cedegat hanyagolnám, viszont a wine-hoz nem értek. feltelepítettem a sima wine-t és az xwine-t és kb ennyi.
Erre nagy nehezen feltettem a starcraft-ot és a broodwar-t is, de amikor indítani akartam a játékot nem találta a cd-rom-ot.
Hogy tudom beállítani a cd-rom elérését?
ill. lehet hogy directx -et is kell telepíteni, de azt még ne tudom, odáig még nem jutottam el... : (
Előre is köszi!
Forest
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Mini-ITX
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest