Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
Hi!
Wine segítség kellene!
Szeretném működésre bírni a starcraft/broodwar játékomat debian etch alatt.
A gép nem túl erős ezért a cedegat hanyagolnám, viszont a wine-hoz nem értek. feltelepítettem a sima wine-t és az xwine-t és kb ennyi.
Erre nagy nehezen feltettem a starcraft-ot és a broodwar-t is, de amikor indítani akartam a játékot nem találta a cd-rom-ot.
Hogy tudom beállítani a cd-rom elérését?
ill. lehet hogy directx -et is kell telepíteni, de azt még ne tudom, odáig még nem jutottam el... : (
Előre is köszi!
Forest
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Arany János - Kapcsos könyv
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest