Hirdetés
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Már reggel 5 kor felkeltem és arch telepítésbe meg konfigurálásba fogtam, délre fel is állt egy nagyjából kész rendszer, hálózat, X, kde5 működik. Viszont arra nem tudtam rájönni hogy konzolon hogyan fixálhatom a magyar kiosztást, a locale-t sikeresen átállítottam magyar utf8-ra, a kde magyarosodott, a magyar billzetkiosztás, a loadkeys hu jóvoltából, csak újraindításig tart. Hogyan tudom fix én magyarra állítani a konzol billzetkiosztást? X alatt sincs magyar kiosztás, ott hogyan tudok magyar kiosztást állítani? Eléggé megszenvedtem az archhal mire lett egy viszonylag kész rendszerem. A plasma5 tetszik, ám a dolphin hiányzik, van fájlkezelőre értelmes qt5-ös alternatíva?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS notebook topic
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- TCL LCD és LED TV-k
- Metal topik
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Építő/felújító topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest