-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capricornus
aktív tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudok kameráról videót rögzíteni? A tv kártya egy pinnacle 110i, és ha rádugom a kamerát az s-videóra, szépen látszik is a kép kdetv-vel és tvtime-al is. Viszont az a nagy problémám, hogy az előbb felsorolt két progiban nem találtam opciót felvételre.
Ha esetleg valaki tudna mondani egy olyan progit amivel ezt meg tudom oldani, az nagyon jó lenne.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha esetleg valaki tudna mondani egy olyan progit amivel ezt meg tudom oldani, az nagyon jó lenne.