-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.nagy
tag
válasz
kemotox
üzenetére
- Én fent hagynám az Elementary-t (bár elfogult vagyok vele, mert nagyon szeretem ezt a kis rendszert!).
1. El kellene minden zárt drivert távolítani.
2. Ha már a kernelekbe bele kavartál esetleg egy újra telepítést csinálni. (Ne akard a legfrissebb kernelt hagyd, hogy amikor a frissítések között megjelenik csak akkor telpüljenek!)
3. Amikor belassul megnézni mi eszi meg az erőforrásokat. (Lehet, hogy nem is gondolsz rá és valamelyik utólag telepített alkalmazás a háttérben fut és ez lassítja be. Rögtön a telepítés után is lassú volt?)Ha a fentiek sem segítenek, tényleg nézz egy még kissebb igényű rendszert! A HDD attól még, hogy jó lehet lassú nagyon és ez fogja vissza a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest