-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Az Ubuntu-s topikon nem akarom tovabb spam-elni egy nem csak Ubuntut erinto proglemaval.
Az a helyzet, hogy az Ubuntu es a Mint is a kovetkezo kepi hibakat produkalja a desktop-on egybol install utan:[link] | [link] | [link] | [link]
Legtobbszor a "start menu" tartalma sem latszik rendesen.Alaplap es memoria hibat kizartam, mert egy masik FM2-es lapban is ugyanezt csinalta ez a proci.
XFCE-vel nem produkal ilyen hibat, vagy olyan keveset, hogy nem vettem eszre.Talaltam hasonlo bug reportot itt. (A csatolmanyoknal van egy 3gp video. Na, nalam pont ezt csinalja.)
Win8 alatt hibatlanul muxik a proci, vagyis a proci hibat igy kizarhatom. Ugyanakkor az is furcsa, hogy egy ugyanabbol a szeriabol (Richland) valo 6800K nem csinalja azonos lap+ram paros mellett.
Szerikntekek merre tovabb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A szamurájoknak kedvez az új AMD Software
- Battlefield 6
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Milyen autót vegyek?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs