Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
pakriksz
üzenetére
Nekem például 6 éve kiválóan működik, szóval onnan nehéz is előrébb lépni
Történetesen nekem is 5770 van jelenleg. HL2-t nem próbáltam mondjuk, de pl. unigine benchmarkot és egyéb 3d cuccot igen, még wine alatt is.Villódzni az open source driver szokott de van rá workaround.
Értem én, hogy neked problémád van és ezért morcos vagy de a "semmi előrelépés" az erős túlzás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iPhone topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Történetesen nekem is 5770 van jelenleg. HL2-t nem próbáltam mondjuk, de pl. unigine benchmarkot és egyéb 3d cuccot igen, még wine alatt is.