Hirdetés
- A klasszikus átnevezési trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- 
			  PROHARDVER! Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

föccer nagyúr oksa, megköszönöm a segítségedet. 
 Elmegyek, lefuttatom <megpróbálom lefutattni > a kért infókat Hogy hogy hozom el azt még nem tudom, mert sem fdd, sem usb, semmi printer, meg semmi > a kért infókat Hogy hogy hozom el azt még nem tudom, mert sem fdd, sem usb, semmi printer, meg semmi 
 Az megoldás lehet hogy felteszek egy fdd-t a lapra, és arra txt-ben mentem a ispci kimenetét?
 Pontosan hogyan néz ki a konzolos utasítás <lunux kiezdöknek topik rulez >? >?
 lspci > a:\info.txt ?
 DOS-ban így nézni ki, de konzolban? Azt sem tudom, hogy milyen linux van fent Azt sem tudom, hogy milyen linux van fent 
 [Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Flint 2 OFF topik
- Autós topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

> a kért infókat Hogy hogy hozom el azt még nem tudom, mert sem fdd, sem usb, semmi printer, meg semmi
> a kért infókat Hogy hogy hozom el azt még nem tudom, mert sem fdd, sem usb, semmi printer, meg semmi 
 Azt sem tudom, hogy milyen linux van fent
 Azt sem tudom, hogy milyen linux van fent