Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazo
tag
válasz
rokefeller #1446 üzenetére
igazából nekem sem jött be eddig soha a partmag, de mivel a linuxhoz zsír hülye vagyok, nem mertem a véletlenre bízni, így megcsináltam előre mindent. jelenleg épp a ''telepítésre kiválasztott csomagok közötti függőségek ellenőrzése'' folyik. szal csak most tudtam nekikezdeni, mert még előtte mindent visszamásoltam az elkészült ''új'' adatpartícióra. jelenleg épp azon izgulok, hogy elég legyen az a 6,5 giga, amit a rendszernek hagytam, mert a teljes fedora minden opcionális csomaggal együtt 9-et fogna, de én kiikszeltem pár dolgot...wow, továbbengedett. ja, ami rohadtul bosszantó, hogy (a live cd-khez hasonlóan) nem ismeri fel a genius ps2-es egeremet, így kénytelen voltam a notitól kölcsönvenni az usb-set, remélem később megbarátkozik vele, bár ha jobban belegondolok erre semmi esély nincsen.
az első láma kérdés: mi az a gnome és kde környezet? mindkettőt telepíttetem vele, tutira felesleges, de mivel nem tom melyik a jobb vagy szebb vagy valami, és fér, így arra gondoltam megleplek benneteket egy ilyen alap kérdéssel és persze égetem magam hogy még ezt sem tudom
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest