- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Plazma TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Az Arctic belép a házak piacára
- Milyen processzort vegyek?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgyerek85
senior tag
Sikeresen jelentem megoldottam a problémámat.
a DVD olvasót átjamperoltam masterba és kivettem a feltéve rossz memóriámat. Na most még nem tudom, hogy melyik volt a rossz a kettő közül (ezt majd később kiderítem)
Csak még annyi bajom lenne, hogy és nem írtam felhasználónevet / jelszót telepítésél és rendszerbetöltésnél pedig kérdezi, és nem enged belépni még akkor sem ha üresen hagyon.
Első belépésnél valahogy be tudtam lépni (ekkor tapasztaltam, hogy nem magyar, pedig én azt hittem, mert telepítésnél volt magyar is) de azóta sem tudok belépni.
Szóval várom a segítségeteket és nyugodtan mondhattok más linuxot isén ezért keztem ezzel, mert vhol azt olvastam, hogy kezdésnek ez a legegyszerűbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest