Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, valszeg nagy hülyeség.
Szóval nézegettem a cvlc-t (VLC parancssoros módban), és meg is nyitottam vele egy DVD-t. Utána kipróbáltam, hogy nem X-ből indítom, hanem kilépek konzolra, és onnan. El is indult, de elég ratyik voltak a színek. Lehetne amúgy filmet nézni X nélkül, konzolon? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini PC
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3829, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval nézegettem a cvlc-t (VLC parancssoros módban), és meg is nyitottam vele egy DVD-t. Utána kipróbáltam, hogy nem X-ből indítom, hanem kilépek konzolra, és onnan. El is indult, de elég ratyik voltak a színek. Lehetne amúgy filmet nézni X nélkül, konzolon?