Hirdetés
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stormrider
tag
válasz KnightDave #61682 üzenetére
A Fana oldalán az orders alatt katt a VIEW és alul ott a Tracking number.
Arra kerestem az UPS-nél -
Stormrider
tag
Sziasztok!
Tudom mindenkinek tele a ..... a sok mikor jön,miért nem jön és hasonló hozzászólásokkal de csinált esetleg már olyat a magyar UPS valakinél,hogy valamilyen indokkal viszatartott csomagot hogy bevárja a lemaradt dobozt? Még szűz voltam /első rendelésem Fanától/
4 csomag indult.Már a második nap az egyik lemaradt. Egy nap késésben van. 3 csomag már magyarba van.DE mindháromra azt írja az UPS nyomkövető hogy "Csomagja a száll során megsérült. Tájékoztatni fogjuk a feladót a részletekről." -
Stormrider
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy ha Fanatec-től rendelek és minden raktáron náluk az mennyi idő míg ideér?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest