Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intelesek vs AMD -sek DÜHÖNGŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nyomtató topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
intercooler
őstag
Igen magam csináltam az egészet. A ptr érzékelő 1 hagyományos loadcell semmi különleges nincs bent, nekem ez van [link] ptr-be meg ha jól tudom 50kg-os.
Elektronikát is magam kellett csinálnom, mire venni akartam elfogyott leobodnáron
Pedál fém részei 1.2mm rozsdamentes acél szépen hajlítva többihez meg 1mm-es flex korong meg pár óra kellett, na meg a reszelés .A rugók maradtak az eredetiek kuplung gázhoz teljesen jók, fékét meg úgy oldottam meg hogy a cella tetején csatlakozik a rugó hozzá, így 6cm-el kisebb az útja azaz keményebb. pedált kb 2cm-et lehet lenyomni onnan kemény. Meg persze kapott 1 leobodnár kábelt is, és egy kis karbonfóliát.
És ez nekem csupán a cellába és az elektronikába került minden más adott volt ami max 6000. de ha többit is beleszámolnám azt mondom 10-böl meg lehet csinálni..Meg plusz kis extra a világítás, piros ledszallag...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest