- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzoltan
aktív tag
válasz
schferenc77 #462 üzenetére
c1re is lesz hivatalos OE
valami nincs nalad jol beallitva, mert pin siman lehet tekerni full hd filmben de meg bd-isoba is gond nelkul.
-
golya87
őstag
válasz
Nem láttam, hogy az ár is kritérium. De ezt nem is az én tisztem eldönteni, hogy kinek mennyit ér meg az adott task.
Én ahogy látom, nagyon megtetszett a C1 és azt várod, hogy mi is rábólintsunk.
Nekem anno volt U3-am, azzal akkor még döcögött az XBMC 13 alpha.
CEC akkor még készült az U3-ra, a hang átdobásról pedig nem tudok nyilatkozni.Most az RPi teljesítményével ki vagyok békülve. Nem egy villám, de TV-t tudok rajta nézni, 720p sorozatok mennek, 1080p filmek szintén.
Ha csak annyi a cél, hogy leteszed, feltelepíted és menjen, akkor RPi2 vagy Cubox, a többi az jelenleg nem támogatott "nagyon" hivatalosan.
-
vargalex
félisten
válasz
Szia!
C1-re van azért Arch Linux ARM is. Én azt raktam fel, kodi-val és kodi-standalone-service-val. Így nincs Desktop manager sem.
Mondjuk annyira nem vagyok lenyűgözve, nincs HDMI-CEC, nem megy a HDMI audio passthrough (természetesen a stereo átmegy rajta, sőt talán a DD is). A GPU-t természetesen rendesen használja, a CPU-k nem igazán terhelődnek lejátszás alatt (1 mag kb. 30-50%-on, a többi 0%-hoz közel).
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Játékra és melóra egyaránt -kimeríthetetlen memóriával- Ryzen 9 + RTX 3060 Ti+ 128 GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest