Hirdetés
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzoltan
aktív tag
válasz
schferenc77
üzenetére
c1re is lesz hivatalos OE
valami nincs nalad jol beallitva, mert pin siman lehet tekerni full hd filmben de meg bd-isoba is gond nelkul.
-
golya87
őstag
válasz
schferenc77
üzenetére
Nem láttam, hogy az ár is kritérium. De ezt nem is az én tisztem eldönteni, hogy kinek mennyit ér meg az adott task.
Én ahogy látom, nagyon megtetszett a C1 és azt várod, hogy mi is rábólintsunk.
Nekem anno volt U3-am, azzal akkor még döcögött az XBMC 13 alpha.
CEC akkor még készült az U3-ra, a hang átdobásról pedig nem tudok nyilatkozni.Most az RPi teljesítményével ki vagyok békülve. Nem egy villám, de TV-t tudok rajta nézni, 720p sorozatok mennek, 1080p filmek szintén.
Ha csak annyi a cél, hogy leteszed, feltelepíted és menjen, akkor RPi2 vagy Cubox, a többi az jelenleg nem támogatott "nagyon" hivatalosan.
-
vargalex
félisten
válasz
schferenc77
üzenetére
Szia!
C1-re van azért Arch Linux ARM is. Én azt raktam fel, kodi-val és kodi-standalone-service-val. Így nincs Desktop manager sem.
Mondjuk annyira nem vagyok lenyűgözve, nincs HDMI-CEC, nem megy a HDMI audio passthrough (természetesen a stereo átmegy rajta, sőt talán a DD is). A GPU-t természetesen rendesen használja, a CPU-k nem igazán terhelődnek lejátszás alatt (1 mag kb. 30-50%-on, a többi 0%-hoz közel).
Új hozzászólás Aktív témák
- very old gamer
- i5 12500/ RTX3070/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 500 000 Ft
- 20% karácsonyi akció Komplett asztali gép eladó (GTX 1060 6GB, i5-7500, 512GB SSD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest