Hirdetés
- OLED TV topic
- HP EliteBook / ZBook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
vargalex
üzenetére
Üvegházhoz szeretnék öntözőrendszert, majd ha már ott tartunk. Szétszórnék talajnedvesség mérőket ágyásonként kettőt - hármat, aztán minden ágyásban külön állítanék be a növény fajának megfelelő öntözést. A páratartalmat, hőmérsékletet, stb. is megpróbálnám szabályozni, de azt már nehezebb ágyásonként lebontva. Aksival nem szívesen szórakoznék, mindenképp vezetékes áramra gondoltam, lehetőleg 50V alatti egyenáramra, hogy ne rázzon. A vezetékkel is szerettem volna spórolni, azért gondoltam a POE-ra, de ahogy nézem a kütyük árait nagyon felvinné. Ha tényleg ilyen altatással meg lehet oldani az alacsony fogyasztást, akkor a wifi is simán jó lehet. Nekem az is belefér, ha késik fél órát az öntözés, mert lassan gyűjtöm az adatot. Ez csak konyhakerti prototípus lesz, nem kell sokra gondolni, igazából csak szórakozásból csinálnám. Ha beválik, és nem fogyaszt sokat, akkor elgondolkodok, hogy fóliával lenne e értelme nagyban megcsinálni ugyanezt valamelyik földünkön.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- !!AKCIÓ!! GAMER PC AMD Ryzen 5 5600X/MSI MPG B550 GAMING PLUS/GeForce RTX 4070 DUAL 12 GB/32GB DDR4
- Qnap TS-463U, 4 magos AMD CPU, 2x2TB WD Red, 8GB, 2x10GB sfp, 4x 1GB LAN
- Eladó gamer pc, intel i7, GTX 1080 TI
- INTEL PC ULTRA 7 265KF - RTX 5070/5080 - 32GB DDR5 - 2 TB M.2 SSD - 360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Milyen boardot használtál fel, ami ilyen keveset eszik? Vagy valami custom cucc?