- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóhifi
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
doberman #1669 üzenetére
Összeszedtem ide, amiket találtam POE-hez, de elég drágák. [link] Jobban megéri talán wifivel, plusz mellé valahogy megoldom, hogy csak egy AC/DC átalakító legyen a betáphoz. És akkor már nem akkora előny a POE. Ez az egyszeri kiadást rendesen le tudja nyomni, viszont a fenntartási költségeket meg növeli, hogy folyamatosan megy a wifi és azzal is gond lehet, hogy zavarják egymást a kütyük és interferencia lép fel. Szóval nem tudom hosszú távon melyik lehet a jobb, én a kábelt mindenképp szívesebben csinálnám. Egyébként megoldható UTP-vel és betáppal is, és az elég szimpatikus. Majd még utánajárok, ez úgyis ilyen sok éves hobbi projekt, egyelőre a házat kellene felújítani, utána majd foglalkozok az üvegházzal vagy a fóliával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M625Q TINY PC
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest