Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ¤Demes¤

tag

válasz kulfoldi #3563 üzenetére

Szép! :D

Gondoltam hogy énis megcsinálom megint párszor a régebbi Endurance-okat, de végül inkább 'szimuláció' irányba mentem. Főleg a mostani Japanese '90s Seasonalban jó volt kipróbálni az NSX/EVO/RX-7 kombót Comfort Softokkal, segítségek nélkül (abs is 0) - Eddig ABS-t 1-en hagytam, mert nekem GT5 fékerőelosztása valahogy nem jön be, sokkal egyszerűbb lenne ha %-ban lehetne megadni. De most megpróbáltam. Ja és jót tesz ha kikapcsolod a HUD-ot is, tényleg nagyon élvezetes tud lenni. :) Ha még van hozzá manuális váltód is (G25/27 akármi) mégjobb.

(extra: ha valakinek van kedve, próbálja ki, Nagyon jó, de türelem kell hozzá :D -
    Nostalgia Seasonal, gyári Shelby Cobra + Sports Hard gumik, minden off, beleértve a HUD is (timing screen-t is kikapcsoltam). Első öt körön halálfélelmed van, mert az autó meg akar ölni, és sikerülni fog neki. Aztán úgy 2-3. próbálkozásra kezdesz majd versenyben lenni :D
    Eddig csak párszor próbáltam, de legjobbam egy 2. hely 2mp lemaradással, és tudom hogy simán lehet hozni a győzelmet :) Csak tényleg Nagyon óvatosan kell vezetni.

fékerőelőszlás ABS nélkül: 3-1. Efölött blokkol a hátsó kerék és...viszlát:)

Új hozzászólás Aktív témák