- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dufresne
addikt
válasz
SirThomas2 #1836 üzenetére
Őszintén szólva nem sokat tudok a vízhűtésekről, erről bővebben van a Vízhűtések topicban. Régóta szemezgetek énis a vízhűtésekkel, nekem az Asatek termékei nyerték meg a tetszésemet, de egyenlőre (főleg anyagi okokból) a léghűtés mellett maradok. Nameg sokszor a beszerelése sem megy a vízhűtéseknek zökkenőmentesen és a léghűtésekből is vannak mostmár nagyon jó teljesítményűek igen jó áron, halk működés mellett
Amúgy ezis természetesen már teljesen egyéni döntés és az Innovatec termékei eléggé jók úgyhallottam. -
Dufresne
addikt
válasz
SirThomas2 #1831 üzenetére
Igen, sztem az többet ér, meg ahogy nézem nem is szereti ez az asus p5nd2-sli lap a 920-as procit a 820-al egyetemben. Meg a 9-es széria nincs is benne a cpu support listben...
-
Dufresne
addikt
válasz
SirThomas2 #1829 üzenetére
Sztem nem venné rossznéven, csak nemtudom érdemes-e ennyit rááldozni, amikor a D805 jóval olcsóbban megvan és még lehet ezért az árért plussz ramot belevágni a lapba, vagy vinyót, akármit
-
Dufresne
addikt
válasz
SirThomas2 #1827 üzenetére
Igyekszik az ember, remélem csere után nem fogsz engem szídni
-
Dufresne
addikt
válasz
SirThomas2 #1825 üzenetére
Nem minden a Ghz
A d805 és a d820 kétmagos procik az 530 pedig csak egymagos. Ez má élből sokat nyom a latba a másik pedig, hogy mindkettőben több a chace ez mégegy kemény érv lehet
Amúgy pedig ebbe a lapba inkább D 805-öst vegyél, mert a D 820-al sok embernek baja van ilyen laphoz párosítva. Valamiért a 8as széria eme tagját nemszereti az asus kijelölt lapjaD -
Dufresne
addikt
válasz
SirThomas2 #1823 üzenetére
Jobb a D 805, annál amit írtál
ÉS ez a Deluxe lap is elég jó, ha neked nem túl drága. Azért írtam a nem deluxe-osat, mert az olcsóbb, de természetesen ez a deluxe annál jobb -
Dufresne
addikt
válasz
SirThomas2 #1818 üzenetére
Nem rossz..de az alaplap már nem fgja támogatni az újabb 8xx intel procikat, tehát dualcore procik kilőve a távolabbi fejlesztésekből, ha ezt a lapot választod. Mellesleg ebbe a lapba meg felesleges SLI-s 6800GT-t venni, hamár úgysem tud az alaplap SLI-t, bár végülis tökmind1
Én talán akkor már inkább P5ND2-SLI-t vennék talánNemtudom neked mennyit számít az a sok extra a deluxe-nál...
A vga-ban meg esetleg érdems lehet elgondolkodni egy 7600Gt-n is sztem, igaz nemtudom menniyre van ez pariba a 6800GT-vel, de a 6800Gs-t megveri
Még annyival kiegészíteném, hogy procinál 530-as és 820-as között van cirka 5-7k különbség és a 820-as már dualcore, persze az a P5AD2-vel nem megy...
Igaz 820-as 5-7k-val akkor olcsóbb, ha nem dobozos verzió
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
válasz
Bernardo20 #1728 üzenetére
Énis Asus-ra szavazok.
-
Dufresne
addikt
-
Dufresne
addikt
válasz
Gizmo_joe #1005 üzenetére
Én akkor azt mondanám, hogy lap helyett mondjuk Abit Ax8
proci, ahogy előttem is javasolták elég a 3000+
hűtő: arctic cooling silencer64
vinyó 120gigás
házból nézhetnél valami olcsóbbat is és akkor beleférne egy 400W-os táp.
Sajna ez még mindig biztos nincs 40k spórolás, de azért már valami. -
Dufresne
addikt
válasz
paramparya #1002 üzenetére
Sztem ezzel a lap+proci párossal pont a gép erejét spórolnád ki, ami később megbosszulhatja magát.
Amúgy részemről inkább már a 939-es platformra szavaznék.
Mondjuk egy Abit Ax8
S939 3000+ Vencie magos
Ati Radeon x700pro Sapphire
ram az ugyanaz, csak nem 1giga, hanem csak 512
Nec 3540A író
Neovo F-417b moncsi
vinyó ugyanaz.
Ez az egész így együtt 171K a lista szerint.
Szóval még maradna 30k a többire.
Tápból én tudnám ajánlani a coolink 450W-os darabját 10k-ért. Nálam is ilyen dolgozik és elég jó.
Mellesleg 2napja raktam össze egy ilyen rendszert, amiben alaplap, proci, vinyó, dvd író ugyan ez volt. Mellé még egy asus x550ge és az asus ta250-es házába szereltem mindezt be, amihez 360W-os táp jár. És simán mentek a dolgok, szóval egy ilyen rendszerhez még akár ez is elég.
De akárhogy is még marad 30k a maradékra, amit tetszés szerint alakíthatsz. -
Dufresne
addikt
válasz
paramparya #999 üzenetére
Ha ezeket tudod szerezni olcsóbban, akkor akár be is írhatnád, hogy pontosan miket tudsz szerezni és mennyiért és akkor itt megmondjuk, hogy azokból mit a legérdemesebb
cousin: a sima 6600-at nem ajánlja annyira, de a 6600gt már inkább
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
Na megvan a végső megrendelt összeállítás
Nem a legjobb, de ez van
Abit ax8
3000+ box
Asus eax550ge
512mb 400Mhz Corsair
Hitachi 80GB pata 2mb
Floppy -
Dufresne
addikt
válasz
SystemRoot #881 üzenetére
Igazad van, fátylat a múltra
Amúgy kékhal az otp-s árúhitel miatt van, vagyis kell, hogy legyen, mert otp-nél még mistral lehetne, de azok választéka meg....
Tudom, nem éppen szerencsés döntés sztem sem, de nem n rendelkezem a döntéssel, én csak tanácsot adok. -
Dufresne
addikt
Sztem manapság már érdemesebb s939-es tokozásban gondolkozni, igaz ahoz egy ideig nem fog kelleni neked upgrade, max ha X2-re akarsz upgradelni
Szóval ha van elég pénzed, akkor talán legjobban egy AGP-s S939-es lappal járnál egy bele való 3200+os Venice magos procival. Igaz VGA fejlesztésénél, ami az áttérést jelenti pcie-re, akkor lapot is kell cserélned, de legalább a proci jó lesz abba is.
64bites Smpronhoz nem kell 64bites windows, csak az fog azzal is működni, nem úgy mint a 32bites Sempron, legalábbis, ha jól tudom.
Szóval összegezve az én javaslatom, ha van rá elég pénzed, ami úgy 50-60k-t jelent, akkor cseréld le a lapod egy s939-esre és vegyél bele egy 3200+ Venice magos a64-et.
Ha nem szánnál erre az egészre ennyit, akkor sztem csak vegyél egy új sempront a mostani gépedbe, vagy ha szerencséd van, akkor még itt akár 1 bartont is találsz bele, mert ez a megoldás, csak úgy kb egy 20-asodba fog fájni. -
Dufresne
addikt
válasz
SystemRoot #871 üzenetére
Amúgy értem, ahogy eddig is, hogy miért ajánljátok, amiket ajánlotok, de mégegyszer leszögezném, hogy ár és bolt tekintetében is már kötve van a kezem.
Ár: bruttó 110e bolt: kékhal
Namost én ebből hoztam össze a dolgokat, ami jelenti a lap+cpu+vinyó+ram+vga+dvd író
Másrészt mondom, az alany nem játékguru, ezért gondoltam, hogy nagyon 9600fölé nem érdemes menni és nem is lesz húzva a gép, úgyhogy ha a kingmax maximum csak 420-ra hajlandó felmenni, na bummm -
Dufresne
addikt
válasz
SystemRoot #866 üzenetére
Ezesetben én kérek elnézést, de ott a szerző a teljesítmény tényezőnél a felvett és a leadott teljesítményről beszélt ezekszerint hibásan. Én csak az ő írására hivatkozva mondtam, amit mondtam.
Egyébként csak hogy tisztázzuk, tisztában vagyok a teljesítmény fogalmával, sőt még azzal is, hogy az áram és a fesz nincs fázisban, sőt még ennél beljebb is jutottam a témában, mivel elég sok elektro órára jártam, de ebbe most nem mennék bele.
Mellesleg így valóban tekinthetjük a ''vitát'' lezártnak, mégegyszer tisztáznám, hogy amit állítottam, azt nem saját főből merítettem, ezzel persze nem az én tudatlanságom alól akarom mentesíteni magam a tápok témaköréből, csak megjegyzem, ahogy azt is, hogy ezt a dolgot kultúráltabb írással is el lehetett volna intézni és nem úgy ahogy te tetted, olyan nagyképű lenéző modorban. Én sem kezdtem fitogtatni, hogy te milyen órákra voltál lusta bejárni, de sejtem, hogy ilemtanra nemigen...no mind1, amúgy minden tiszteletem a szaktudásodnak
Legalább megint okosodtam, végülis így tanul az ember
Amúgy a stresszt meg asszonyon kell levezetni otthonEzúton szeretnék minden női forumtárstól elnézést kérni és leszögezem, hogy ezt a lehető legjobb értelemben gondolom
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
válasz
cousin333 #863 üzenetére
Ezaz, hogy énis tudom, hogy ár/érték arányban jobb dolgokat ajánlanék szívem szerint, de ha csak árat nézek, akkor ez van...
Egyébként értem a logikádat, legalábbis asszem, miszerint a jobb vga-ra szavazol, csak én meg azt a vonalat néztem, hogy s939-nél pic-e még sokáig lehet fejleszteni a gépet, agp-t és s754-et már nem annyira és akinek lesz a dolog nem éppen egy játékos lélek
Azért köszi, te véleményed is megy a tasakba -
Dufresne
addikt
Gépboltból nézted ezt a táp+ház választást?
Nekem a személyes véleményem, ha már ennyit beruházol egy gépre, akkor lehetőleg ne codegen táppal szerelt rendszert állíts össze. Ha belegondolunk egy minőségi táp 400W környékén belekerül 12-15k-ba és egy ház pedig 10k környékén lehet. Ez a duo pedig együtt 8k én személy szerint nem bíznám rá ezt a jókis rendszert, azzal együtt, hogy a ház jópofa
Amúgy minden rendben a configgal, de én azért mondom, táp terén rászánnék mondjuk egy Chieftec, Coolink, FSP szintű aktív PFC-s tápra -
Dufresne
addikt
Nah hogy a témához is szóljak
Egyik ismerős gépvásárlás előtt áll és ittvan néhány alap alkatrész, amiről dönteni kéne majdan....szóval ezeket sikerült összevadásznunk, mivel boltilag és árilag is kötve van a kezünk:
uno:
Abit AX8
A64 3000+ sajna magtípust nemtudtak mondani a boltban, de ára alapján vagy newcastle, vagy wincsi....
Kingmax 512Mb pc3200
Asus EAX 550 GE
Hitachi 80GB pata
duo:
Asus A8V-Deluxe
A64 3000+
Asus 9600 GE
Maxtor 80GB pata
ram, mint az előbbiben
tre:
Asus K8N-e Deluxe
A64 3000+
Hitachi 80gb pata
Asus 9600 GE
ram mint előbb..
utsó:
MSI 865 PE NEO2-pfs
Intel P4 2,4Ghz 533fsb
Maxtor 80GB pata
Club3d 9600 EZ
ram, ahogy eddig
Én nagyjából ezt a sorrendet követném amúgy, de kíváncsi vagyok a véleményekre... -
Dufresne
addikt
válasz
SystemRoot #845 üzenetére
Köszi a felvilágosítást, nagyon rendes vagy
Amúgy Bővebben: link én innen vettem az infokat, ahol ugyan nem hatásfokról, hanem teljesítmény tényezőről van szó, amit itt úgy határoznak meg, hogy az lenne az ideális, azaz 1, ha a táp ugyanannyi teljesítményt adna le, mint amennyit felvesz, namost sztem ez a hatásfok is egyben
Namost, abban igazad van, hogy az régebbi PCF nélküli tápok hatásfoka mondjuk úgy 70% körül mozogtak, jobbak meg mondjuk 80%-nál, azonban a passzív és aktív PFC megjelenésével az írás szerint a teljesítménytényező értéke eléri akár a 0,98-at, tehát én csak az itt olvasottak alapján okoskodom, ámbár az sem kizárt, hogy valamit félreértek.... Viszont ha nem, akkor aár itthon nálam is lehet 90% feletti hatásfoku tápegységem a katonai tervezés bevonása nélkül
Remélem már világosodik..... -
Dufresne
addikt
válasz
SystemRoot #839 üzenetére
Igazad van, amúgy a hatásfok fogalmával tisztában vagyok
Egyébként ezek a mai tápok legalábbis a jobbak tudomásom szerint 95% feletti hatásfokkal játszanak, márha emlékeim nem csalnak, mégha nem is esnek pont a 40-80% közötti terhelésbe. Így azért már sztem olyan nagy különbséget nem kapunk a számla tekintetében. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindenki vagyen akkora tápot, ami a énztárcájából kifér, természetesen ésnis configtól függővé teszem a tápválasztásomat, esetleg gondolok a későbbi fejlesztésre.
Szóval teljes mértékben igazad van abban, amit leírtál, én csak arra akartam célozni, hogy nem feltétlenül spórolsz annyit a villanyon 1 kisebb táppal, amennyi megérne esetleges instabilitási gondokat, vagy hogy későbbi fejlesztésnél a tápcserét, ha az éppen már nem elég az új dolgokhoz -
Dufresne
addikt
válasz
SystemRoot #837 üzenetére
Azért azt nemigazán értem, hogy a 300W-os tápnak miért lenne kisebb az eLmű számlája...
Tudtommal a táp annyi teljesítményt ad le, amennyit az alkatrészek felvesznek, szóval ha mondjuk a rendszer folyamatosan csak 250W-ot vesz fel, akkor lehet az 300as, vayg 500as táp, akkor is annyit vesz fel és te ezután fizetsz. Cáfljatok rám, ha nem jó gondolom -
-
Dufresne
addikt
Ha választanom kéne a kettő között, akkor attól függően választanék, hogy milyen egyén hardverek mennek majd bele a lapba és hogy mire fogom használni.
Ha akarsz egy rakás extra cuccot a laphoz, meg extra funkciókat a lapodon, akkor és tuningolni is akarsz, akkor a Delux-ot válaszd. ( asszem tuningra is jobb, mégiscsak csúcsdeszka ebből a sorozatból). Ha viszont semmi extrára nem kell majd a gép, csak átlagos felhasználásra, akkor nem éri meg az a +50% szvsz. -
Dufresne
addikt
válasz
K!sCs0k333 #562 üzenetére
Egy jó lap 25k nagyjából.
3000+ Sempront is simán kapsz ennyiért. Hűtő rá 3k.
2x512ram max 26-ért simán lehet jót találni.
Vinyót 20-ből kapsz 120asat, az csak elég.
PH! meg veszel egy 6600-at, vagy 9800pro-t, esetleg 9600xt, de leginkább 6600gt, itt 35k körül lehet már kapni, ha lehagyjuk az egyik 512-es ramot simán jók vagyunk
Gondolom tápod, meg házad, meg monitor, ilyesmi van, különben 120ból kihozni a neked megfelelő gépet leginkább álomkép -
Dufresne
addikt
Ha 1 komplett gép kell tokkal vonóval 200ból, akkor már van kiindulási alap
Most elkezdhetném, hogy ennyiért vegyél inkább AMD-t, de ha te s478-at szeretnél, akkor legyen az
17-es monitornak mondjuk samsungot vayg valami olcsóbb viewsonicot ajánlanék a magam részérő, olyan 60k körül. Tápot mindenképpen valami 400-as és nem noname-t javallanék, mert sokan sprórolnak azon, pedig ejnye
Na szóval ha számla nem számít, akkor tudnám ajánlani gianni bazárját.
MSI i865 14k
CeleronD 2,66Mhz 16k
Chieftec 410W 12k
Ram 2x512 infineon 20k
Lg 4163B 12k vagy Pio 109 13k
Seagate 80Giga 12k
Ati 9550 14k
moncsi mondjuk egy Viewsonic ve710b, oylan 65k körül lehet találni boltban.
34k marad házra meg billre, meg egére, aminek elégnek kell lenni, de feltételezem ezek még vannak raktáron is otthonJah meg procihűtő, de abból jó áron lehet Glacialtech-et venni, ami sztem elég jó, legalábbis nekem AMD vonalon már a 3dik megy és eddig egyikkel sem volt gond,
Ez már egész tűrhető config és amire neked kell tuti elég.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
Én úgytudom, hogy a7n8x az jobb választás, az x-x már buttott, meg a chipset is más rajta. Persze driver, meg minden ugyan az kell hozzá
CSak az egyiken NForce2-S a másikon meg NForce2-400 van
Nagyon nem néztem utána melyik miben jobb dual chanelen kívül. De akkor már ezeknek valamelyik deluxe változatát kéne sztem, legalábbis anno én letettem a7n8x-ről és nf7-s lett belőle, igaz nemtom már miért.
-
Dufresne
addikt
Ha már ilyen tervezésekben, meg képszerkesztésekben gondolkodik, akkor ajánljunk neki egyből egy quadro-t nem?
Egész jó áron árult itt valaki a napokban, akkor mát legyen az
De remélem nem tévedek, ha úgygondolom, hogy nem 200megás képekkel fognak otthon dolgozni stb..
Arra pedig bőven elég az 512 ram és pl egy 9550-es, amit előbb írt, persze csakis a 128bites verzióból. -
Dufresne
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #530 üzenetére
Valszeg nem leszenek gyorsabbak a game-k valóban és őszintén szólva maga a Win sem fog egynelőre gyorsabban futni, mivel hiába a 64bits proci, ha nincs alkalmazás, ami ezt ki tudná használni
Sima 9600-ot már kapsz 20k-ért és az simán jó még játékokra is. Tudom, most jönnének majd a Doom3-at 6600gt alatt öngyilkosság elkezdeni, meg stb, de én adatoknál lévő karival toltam végig és én élveztem ezzel is megmondom őszintén
Sztem mostani konfigodat tartsd csak meg és otthonra vegyél valami gyengébb AMD-t, mondjuk amit írtál -
Dufresne
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #528 üzenetére
Sztem mostmár, ha van rá keret, akkor érdemes a64-et venni, de persze munkára a te összeírt konfigod is megfelel.
VGA-ban viszont énis csatlakoznék, mert ha már említetted, hogy ne a legolcsóbbat, akkor ne is gondolkozz szvsz fx5200, vagy 5500-ba, mert fx elég szar sorozat lett, főleg 5200, tapasztaltam is sajnos...
Ha már veszel, akkor min 9600, vagy a feletti kártyát.
TFT-ből, meg ha nem lesz játékra, akkor sztem elég tág a választék, valami jópofa viewsonic, vagy samsung, agneovo, nem kell sokat válogatni, olyan 60-70k körül simán kapsz már. -
Dufresne
addikt
válasz
Gabcsika #516 üzenetére
Na igen lehet ilyenben is gondolkodni, ha milliomos vagy, de amúgy meg jóval olcsóbban is ki lehet hozni 1 igényes ''csúcsgépet'' ami nem feltétlenül IBM és a cuccokat be lehet szerezni korrekt helyekről, korrekt árakon és valszeg az így összerakott géppel sem lesz baja az embernek.
Az meg hogy sosem lesz baja vele...ha mutatva valaki olyan márkát és configot, amivel még soha senkinek nem volt gondja...
Jah igen, mellesleg itt elsősorban nem notebook-okról van szó, legalábbis ebben a topicban nem
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
Sztem előbb vedd meg a kártyát, tesztelgesd, elég hűvősnek tartod-e, nem hangos stb... Aztán, ha a tapasztalatok, vagy a saját izlésed 1 plussz vga hűtőt diktál akkor vedd csak meg a hűtőt hozzá
-
Dufresne
addikt
válasz
gabesz82 #492 üzenetére
Okok, ne kötözködésképpen írtam, lényeg, hogy mindketten jóakarunk neki sztem
Amúgy a gigabyte honlapján azt nézem, hogy a sima 6600+HIS-es kártyának, legalábbis a 256megás változatának passzív hűtője van már alapból. Akkor meg érdemes tán azt venni, ha lehet
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
válasz
gabesz82 #488 üzenetére
Sima 6600 ról volt szó, nem GT-ről és sztem sima 6600-ra felmegy
Amúgy meg nem feltétleül zörögnek az olcsóbb tápok 1 idő után. Pl lehet egész jó dtk házakat venni jó áron, vagy foxconn-nak vannak jó házai táppal együtt 14k körül és nem is annyira gányak. Szal egész tűrhetőek -
Dufresne
addikt
Attól függ mennyiért, de egész korekt kártya+hűtés kombináció. Amúgy ha ezeknek a hűtőknek felmész az oldalára, általáan találhatsz hozzájuk kompatibilitási listát, tehát szépen leírják mire jó és mire nem. Persze nemárt felmenni a vga gyártó honlapjára sem, hátha ők is írnak valami okosságot.
Amúgy meg mi sem tudjunk minden esetben, hogy rámegye-e ez vagy az a hűtő, mivel általában csak 1 kártyára vesz hűtőt itt a legtöbb ember, és nem próbálgatja végig a teljes terméklistát
Amúgy meg sztem PH többekközt azért is van, hogy segítsünk azoknak, akik kevésbé biztosak a dolgukban ilyen téren.
Énis rengeteget szoktam kérdezni, teis csak nyugodtan, persze mindent lehetőleg a megfelelő topicban ( lásd kereső) és akkor még a moderátorok, vagy egyéb személyek szemét sem fogod szúrni -
Dufresne
addikt
A hőmérsékletek értékeit pl az Everest nevű progival tudod ellenőrizni.
És ha mindenáron akarsz külön hűtőt a vga-ra, akkor olvasgass 1 kicsit és megtalálod tuti amit keresel: Bővebben: link
meg ezt isBővebben: link
Na jó akkor már eztisBővebben: link
Én ezekből a glacialtech és az aerocool hűtőire szavaznék. De ha 6600gt van, akkor aerocool persze kilőve. -
Dufresne
addikt
Nemtom minek a drágább procihűtő amúgy
Nekem 3000+ om van, igaz S754, de nemhinném hogy a 939 sokkal jobban melegedne és erre én vettem egy igloo 7200 Light-ot 3k-ért. Hangja semmi és játék közben sem ment igazán 40 fok fölé, max 42-43 volt, vagy tán 45. Házam csukva és semmi extra hűtő, kivéve a vinyók alján.
Sóval ha tuningolni akarsz, max akkor lehet érdekes valami paksi vízerőműhűtés...
Amúgy ilyesmi egy d43-as chip
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
Tccc, meg d43, a kis fekte chipekről van szó amik a memórián találhatók, legalábbis ahhoz van közük
Olyan kell, ami nem d43-as.
Amúgy ha rákeresel gianni topikjára, ő árul jó ramokat, asszem oylanokat, amik neked kellenek 8990/db-ért. Bővebben itt: Bővebben: link
1 év garit vállal, de nem ad szar cuccokat.
Ha box-os procit veszel, akkor arra kapásból adják a hűtőt, szal nemkell venned rá.
Ha meg nem adnak, akkor sztem egy Glacialtech Igloo 7200 megfelelő és költséghatékony tálasztás.
Vga-ra meg első körben nemkell sztem hűtő, ha pénzszűkében vagy, jó a gyáris is.
Mivel az ajánlott ramok összesen 18k+ a procihűtő 3k, így hűtővel együtt ugyanott jársz, mintha a ramokat az eredeti helyen vennéd.
Amúgy meg itt gianninál tudsz venni 3000+os 939-es procit 29k-ért. Ezis pár ezer spórolás.
Jah és jókis chieftec tápot is árul 9-12k-ért.
Ha nála veszel inno 6600-at PCI-e, akkor az 24k, de teis meglátod, ha benézel hozzá, szal 1 év gari mindenre és olcsóbban is kijössz.
Sztem érdemes végiggondolni. Viszon 15e után 3 hétre elmegy, szal igyekezz, ha hamar akarsz gépet.
Szerk: Nah, ha számolgatok, akkor:
Proci: -10k
Ram: -3k
Vga, ha agp-s: -7k
táp: -4k
Hűtő: +3k
Összesen: 21k-val olcsóbban kijössz.
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
Valóban nem ártana bele még 512 ram és sztem a 6600-hoz ne zalman hűtőt vegyél, a glacialtech northpole jobban hűt olyan árban. Jah igen és cd/dvd combo helyett sztem megéri dvd írót venni, pár ezres plussz költség.
És ha ezekkel, meg a többiek javaslatával nem férsz bele már 200ba, akkor válts Athlon64-re(Persze izlések és pofonok...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kés topik
- Nintendo Switch 2
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- ASUS P8H77M i7 3770 3.4GHz 12GB RAM 256GB SSD 500GB HDD GTX750 komplett
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 250GB NVME , 500GB HDD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged