Új hozzászólás Aktív témák
-
Hozom akkor a kedvenceim az utóbbi időszakból, legyen egyelőre felsorolás, aztán az újakat ha tudom részletezem.
Hétvégén Villányban jártunk.
Ami tetszett:
Fehérborok jönnek
Lelovits - A Csudabogár 3 - Chardonnay, Olaszrizling és Ottonel muskotály
Kellemes, szerintem a maradék cukortól nem annyira száraz, tisztán finom, jól fogyaszthatóAgancsos - Irsai Olivér - alapvetően nem ugrálok ezért a típusú szőlőért, illata - zamata jó, de amit eddig ittam mindig túl savas volt nekem, ez viszont kellemes. Tisztán fogyasztva hibátlan.
Szemes Pincészet - Irsai Olivér - Könnyed, ez is hasonló az előzőhöz számomra.
Stier Pince - Olaszrizling és Sauvignon Blanc 2022 - Mindkettő számomra savas kiadás kicsit, utóbbi nagyon. Tisztán nem ízlett annyira, az Olaszrizlinget tegnap fröccsnek kipróbáltam, annak kiváló, üdítő, kellemesen savanykás ( 2020-as évjáratból hoztam végül, lehet ez könnyedebb kicsit, mint a 2022-es)
Ezenkívül még ittunk az Ősi Pincénél is Olaszrizlinget, pici sava nekem volt, de amúgy az is kellemes. Wunderlich Királyleánykája is jó volt.
Régebbi tapasztalat -
Balatonlelle - Garamvári Lellei Pinot Gris - szürkebarát, nagyon kellemes , frissítő bor, tisztán is és fröccsként is jól működött számomra.
Amit nagyon megkedveltünk - Balatonszárszó - Ösztön Pince, Olaszrizling nagyon tuti, tavalyelőtt még volt a Leány nevezetű, amiben több cukor maradt, nagyon könnyű, finom fehérbor, ennek az erősebb - szárazabb kiadása a Legény, ami szintén jó bor.
Emellett nagy kedvenc a Jó Kaland, ami ha jól rémik Furmint és Zöldveltelini azt hiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- Videós, mozgóképes topik
- Dell notebook topic
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest