Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
Ave mindenkinek!
Erőteljesen próbálkozom, mint full hozzá nem értő User a 64-bites vistával....
Sajnos nem ismerem ki magam rajta és ez okozza a problámáimat szerintem. (Az XP-vel már egész jól el boldogultam)
Abban tudna nekem segíteni valaki, hogy lehet opzimalizálni, vagy hol tudok utánajárni ennek.
Számomra fura dolgok történnek amit xp alatt nem tapasztaltam:
Razer egér drivert uninstall, újraindít.... majd újra telepít és ott színyelnek az előző mentett beállítások...???? Pedig még a regeditből is kitöröltem a razer bejegyzéseket...????
Aztán...Az egér akadozik a játék menüben....???? A játék közben hibátlan, csak hát az arma editorban elég idegesítő, hogy mindenre várni kell....????
Aztán.... nem működik a logitech kormány drivere, pedig van 64 bites verzió.... (elöző hsz.)
Ha valaki tudna segíteni merre induljak??? köszönöm(Azért van 64 bit, mert 4Gb memória van a gépben)
-
TomiLi
addikt
Hali!
az a gondom, hogy van egy Logitech kormányom amihez feltelepítettem a drivert. A race driver grid-nél meg nem működik.... Az lehet a baj, hogy a játék 32 bites, a kormány drivere meg 64 ( 32-es kormány drivert nem enged telepíteni 64 bites Vistához)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest