- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- OLED TV topic
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
hiszek abban hogy aki megérdemli, annak skálázható
amúgy röhögj ki de elkezdtem a bekapcsológombbal működő és belül 5Vstandby-t produkálni képes eszközeimre 2.5-ös jackeket telepíteni, network-attached bekapcsológomb
rájöttem hogy nem kell MINDENBE konkrétan beleépíteni ezt a csodát, elég ha opcionálisan rá tudom kapcsolni.
-
fatpingvin
addikt
ezt az én mosógépem is tudja. érdekes módon ehhez nem kell TCP/IP stack, csak egy counter...
#40 hcl: ha az általad utóbb vázolt helyzet áll elő, akkor kerül elő a fórumtársad által javított ősrégi Ethernet vezérlő amin még van WoL header... otthoni routerre SSH, wakeonlan <macaddress>, a WoL header meg egy érpárral a mosógép bekapcsológombjára drótozva. okosotthon vagy mifene, kora kétezres évek style.
-
fatpingvin
addikt
-
fatpingvin
addikt
csak számomra nem világos hogy egy MOSÓGÉPBE mi a ferde f*szért kell ilyesfajta félvezető?
nem mondom hogy térjünk vissza az elektromechanikus vezérlésre (bár sok szempontból abszolút védhető), de egy mosógép logikai komplexitásának implementálásához megkockáztatom még készre szerelt logikai kapuk se feltétlenül kellenek.
gyakorlatilag egy kazalnyi sequential timer kell, amit egy kapcsolótárcsán megvalósított logikával elég kapcsolni, ezen kívül meg pár relé. erős tippre egy háztartási mosógép funkcionalitása durván 10 darab tranzisztorból összelegózható, a többi passzív alkatrész meg relék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Házimozi haladó szinten
- Futás, futópályák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- iOS alkalmazások
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest