Aktív témák
-
Revoltec.de
csendes tag
A fentebb említett cuccok lennének olcsón, és sürgősen eladóak.A monitor kb, 5 napos, 3év garanciával, garancialevéllel.A Switch kb 1 éves, de 8 napot volt használlva, mert sajna router helyett lett véve, véletlenül./nem röhög
/
A DVD író pedig kb 3 hónapos Csak +-os lemezt ír ezért lett cserélve.A cuccok nem az enyémek, én csak egy megbízott vagyok.Olcsón és sürgősen lennének eladóak.De nem sz@ért-h@ért.Ennél fogva kérném mellőzni a ''hülyegyerek alkudási stílust''
Utánvét teljes mértékben kizárva.Posta mehet előreutalással.De szerintem jobb lenne a személyes átvétel.Sehová nemtudom, és nem is fogom elvinni.Mivel énvagyok az eladóA cuccok Kecskeméttől kb 50 km-re vannak.Főleg a hétvégi átvétel a lehetséges.Az árak irányárak, és ettől fogva alkuképesek, emberi keretek között.Tehát a Monitor:
Bővebben: link
Irányára:46,000ft.
A Switch:
Bővebben: link
Irányára:6,500ft
Laptop dvd íróicoh 8165A/21 Asszem fs notikba rakták ezt a tioust isBővebben: link
irányára:9,000ft
Csere csak és kizárólag valami komolyabb Mobiltelefonra érdekellne.Nokia előnyben.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tesla topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged