Hirdetés
Aktív témák
-
Revoltec.de
csendes tag
A fentebb említett cuccok lennének olcsón, és sürgősen eladóak.A monitor kb, 5 napos, 3év garanciával, garancialevéllel.A Switch kb 1 éves, de 8 napot volt használlva, mert sajna router helyett lett véve, véletlenül./nem röhög
/
A DVD író pedig kb 3 hónapos Csak +-os lemezt ír ezért lett cserélve.A cuccok nem az enyémek, én csak egy megbízott vagyok.Olcsón és sürgősen lennének eladóak.De nem sz@ért-h@ért.Ennél fogva kérném mellőzni a ''hülyegyerek alkudási stílust''
Utánvét teljes mértékben kizárva.Posta mehet előreutalással.De szerintem jobb lenne a személyes átvétel.Sehová nemtudom, és nem is fogom elvinni.Mivel énvagyok az eladó
A cuccok Kecskeméttől kb 50 km-re vannak.Főleg a hétvégi átvétel a lehetséges.Az árak irányárak, és ettől fogva alkuképesek, emberi keretek között.Tehát a Monitor:
Bővebben: link
Irányára:46,000ft.
A Switch:
Bővebben: link
Irányára:6,500ft
Laptop dvd író
icoh 8165A/21 Asszem fs notikba rakták ezt a tioust isBővebben: link
irányára:9,000ft
Csere csak és kizárólag valami komolyabb Mobiltelefonra érdekellne.Nokia előnyben.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- IKEA
- Battlefield 6
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sorozatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Pánik a memóriapiacon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 24GB 1000GB Gar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
/
A cuccok Kecskeméttől kb 50 km-re vannak.Főleg a hétvégi átvétel a lehetséges.Az árak irányárak, és ettől fogva alkuképesek, emberi keretek között.Tehát a Monitor:
icoh 8165A/21 Asszem fs notikba rakták ezt a tioust is