- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Kérünk mindenkit, hogy a jobb áttekinthetőség érdekében a belső mobil rack-ekkel foglalkozó gyűjtőtopikban tegye fel a kérdését, ne nyissunk minden egyes problémának saját topikot. Ezt a topikot zártam.
Folytatás itt: Bővebben: link
p -
Any83
csendes tag
és ezt a biosfrissítést hogy tudom megcsinálni
-
userZ
aktív tag
Ha az alaplap nem kezeli a nagyobb vinyókat, létezik e valamiféle program amivel orvosolni lehet a problémát?
-
Any83
csendes tag
Igen a 40est cseréltem 120ra! A 120ast kezeli, viszont a 40est nem ismeri fel a reckben!
-
Drótszamár
őstag
Az alaplap kezeli a 120-as winyókat?
Ha igen, akkor kösd be közvetlenül a winyót. Ha így se megy, akkor próbáld ki máshol is, és ha ott se megy akkor vidd vissza.
szerk:
Félreolvastam sorry!
Azthittem a 40-est cserélted 120-asra.
[Szerkesztve] -
Any83
csendes tag
Igen, az jó helyen van, és a SETUP-ban is próbáltam már beállítani, de nem megy!
-
Any83
csendes tag
Hello!
Most cseréltem ki a gépemben a vinyót 120 gigásra, a régi 40est pedig beraktam a reckbe, de a gép nem ismeri fel. Mi lehet a gond?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest