Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gejala
őstag
Sokkal jobb gyártó a PNY, mint a felrobbanós EVGA volt. És már csak a PNY maradt utolsó US gyártóként a piacon.
Jelenleg én konkrétan nem tudtam a PNY XLR8-en kívül más kártyát nyugodt szívvel megvenni, mert mindenki másnak van valami kritikus problémája. Még az ős megbízható Gainward is elesett a hangosan búgó venti motor miatt. -
djbb534
tag
A PNY-től biztos sokak fognak venni KINGPIN-t
R.I.P KINGPIN
-
coolio90
csendes tag
válasz
Dragon3000 #9 üzenetére
Nekem is csak jó tapasztalatom van az Inno-val! Egy mini itx builder volt egy 4070 2x, halkan és hüvösen tette a dolgát!
-
Dragon3000
nagyúr
Mindenből lehet kifogni szart, 20 éve fikázták az inno3d megoldásokat, szar a hűtés (zajos melegszik....), több kártyám is volt tőlük, mindegyiket oc-va használtam és gond nélkül üzemeltek a gyári hűtéssel, egyáltalán nem voltak melegek, igaz a ház szellőzése meg volt oldva.
-
coolio90
csendes tag
Na ez egy érdekes fúzió! Megmondom őszintén sose vennék PNY márkát mert ismerősöknek volt pár rossz tapasztalata. (Pl kivette a kártyát a dobozból és leesett róla egy műanyag darabka) de így kíváncsian várom a fejleményeket!
-
-
Trailblazer
veterán
Jól lábon lőtte magát többszörösen is tehát az EVGA.
-
Dragon3000
nagyúr
ahol vezető szerepet töltött be az extrém tuningra szánt deszkák, valamint GPU-k fejlesztésében
Mivel az említett gyártók nem fejlesztenek gpu-t, így ide inkább a vga kellett volna.
-
Goblin12
őstag
"A KINGPIN kártyák visszatérnek a PNY égisze alatt" visszatérHETnek hisz ez még nem biztos, ahogy a videóban is elmondta.
De jó, régen szerettem volna evga kingpines karit, csak diákként nehéz lett volna, de ha vissza tér és behozza a PNY-t a gamingbe meg lesznek újra külön kiadásai akkor most már nincs akadálya a dolognak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automobilista 2
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Bluetooth hangszórók
- OpenWRT topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Le Mans Ultimate
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest