Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Riasztó topik
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Már a németek elleni meccsen is volt egy kulcsmozzanat, amikor egy fordulásból röviden indított labdáért GálGyula nemhogy nem nyúlt, nem lépett, nem csinált semmit, a német játékos elszedte előle, és a kiegyenlítés helyett lett 2 gólos minusz.
Ma akár szar labdát kapott akár nem, akkor sem tudta se elkapni, ha elkapta mellélőtte, védekezésben lefordultak róla úgy lőtték be.
Értem én, hogy műtötték a kezét, sajnálom is, meg végülis ez most a válogatott, Gyula hiába veszprémi, én meg szegedi vagyok, ok nem kedvencem, de most nem kellene játszani, és a time-out alatt, amíg a kapitány beszél, jó lenne ha nem az látszana, hogy pofázik valakinek elégedetlenül, úgy, h takarja az arcát, h a többiek meg a kapitány ne lássa. Nem mondom h CSAK miatta ment el ez a meccs, de a ha jobban odafigyelt volna nem mással foglalkozna, (vagy Skaliczy ezt észrevenné, és nem játszatná) akkor a németeket is megszorongathattuk volna jobban, és a mait meg megnyertük volna.
Fazekas ma fantasztikus volt, és Puki is amikor bejött a végén, akkor dolgoztuk le a 4 gólós hátrányt...
Jó lesz ez, remélem a franciák ellen jön majd egy spanyolo-elleni-szerű meglepetés!
De ezen a döntetlenen nagyon fel....-tam magam!
Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Interactive Brokers társalgó
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest