Hirdetés

Aktív témák

• Bandit21

veterán

Már a németek elleni meccsen is volt egy kulcsmozzanat, amikor egy fordulásból röviden indított labdáért GálGyula nemhogy nem nyúlt, nem lépett, nem csinált semmit, a német játékos elszedte előle, és a kiegyenlítés helyett lett 2 gólos minusz.
    Ma akár szar labdát kapott akár nem, akkor sem tudta se elkapni, ha elkapta mellélőtte, védekezésben lefordultak róla úgy lőtték be.
    Értem én, hogy műtötték a kezét, sajnálom is, meg végülis ez most a válogatott, Gyula hiába veszprémi, én meg szegedi vagyok, ok nem kedvencem, de most nem kellene játszani, és a time-out alatt, amíg a kapitány beszél, jó lenne ha nem az látszana, hogy pofázik valakinek elégedetlenül, úgy, h takarja az arcát, h a többiek meg a kapitány ne lássa. Nem mondom h CSAK miatta ment el ez a meccs, de a ha jobban odafigyelt volna nem mással foglalkozna, (vagy Skaliczy ezt észrevenné, és nem játszatná) akkor a németeket is megszorongathattuk volna jobban, és a mait meg megnyertük volna.
    Fazekas ma fantasztikus volt, és Puki is amikor bejött a végén, akkor dolgoztuk le a 4 gólós hátrányt...
    Jó lesz ez, remélem a franciák ellen jön majd egy spanyolo-elleni-szerű meglepetés!
    De ezen a döntetlenen nagyon fel....-tam magam!

Aktív témák