Hirdetés
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- LG LCD és LED TV-k
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polesz
addikt
Lámaságom története:
Ki mentem egy gépet szerelni, vittem magammal modemet, berakom, feltelepítem. Szép és jó. Felmegyek netre ez is ok. Na mondom víruskerget?t azért nyomjunk win alá ezért virusbuster el? és feltelepít. Ugye újra kell indítani. Ok. Eddig a pontig látszólag minden rendben zajlott.
Gép újraindít, vinyó panaszkodik, win panaszkodik. Nocsak valami galiba van. Nem található ez meg az. Fasza meg omlott a win. Telepít? el?, az meg szól a scandisknél, hogy baj van nem tud írni vinyóra. Na mondom még csak ez kellett, hogy olyankor adja be a kulcsot amikor én is ott vagyok. Félórát nézegettem és mondtam, hogy majd jövök és elviszem a vinyót garanciális ügyintézésre. Kimentem 2 nap múlva egy 1 gigás saját vinyóval ami az egyik gépemben van, hogy addig is legyen valami. Beszerelem a másik mellé. Gépet cd-r?l elindítom a fontos fájlokat átmásolom. Elindítom a telepít?t erre meg sz?köl, hogy hiba van. Kikapcs. Régi vinyó lehúz telepít? újraindít. Win felmászik és újraindítás után megint prüszköl, hogy hibás a vinyó. Mondom nem ér, mert ez a sajátom. Kábelt kiszedem rakok be másikat, de a hibajelenség újra el?jön. Kínomban kapartam a falat, hogy nem igaz, hogy nincs megoldás. Aztán isteni szikra beül modem kiszed és az eddig halottnak vélt vinyó feltámad. Örömujjongás és tánc ezerrel. Modemet átraktam egy másik pci slotba, most megy a net is és a vinyók is. 5 órát szoptam feleslegesen

Na ezt übereljétek
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Home server / házi szerver építése
- BestBuy ruhás topik
- Macska topik
- Jövedelem
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest