Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Polesz

addikt

Lámaságom története:

Ki mentem egy gépet szerelni, vittem magammal modemet, berakom, feltelepítem. Szép és jó. Felmegyek netre ez is ok. Na mondom víruskerget?t azért nyomjunk win alá ezért virusbuster el? és feltelepít. Ugye újra kell indítani. Ok. Eddig a pontig látszólag minden rendben zajlott.
    Gép újraindít, vinyó panaszkodik, win panaszkodik. Nocsak valami galiba van. Nem található ez meg az. Fasza meg omlott a win. Telepít? el?, az meg szól a scandisknél, hogy baj van nem tud írni vinyóra. Na mondom még csak ez kellett, hogy olyankor adja be a kulcsot amikor én is ott vagyok. Félórát nézegettem és mondtam, hogy majd jövök és elviszem a vinyót garanciális ügyintézésre. Kimentem 2 nap múlva egy 1 gigás saját vinyóval ami az egyik gépemben van, hogy addig is legyen valami. Beszerelem a másik mellé. Gépet cd-r?l elindítom a fontos fájlokat átmásolom. Elindítom a telepít?t erre meg sz?köl, hogy hiba van. Kikapcs. Régi vinyó lehúz telepít? újraindít. Win felmászik és újraindítás után megint prüszköl, hogy hibás a vinyó. Mondom nem ér, mert ez a sajátom. Kábelt kiszedem rakok be másikat, de a hibajelenség újra el?jön. Kínomban kapartam a falat, hogy nem igaz, hogy nincs megoldás. Aztán isteni szikra beül modem kiszed és az eddig halottnak vélt vinyó feltámad. Örömujjongás és tánc ezerrel. Modemet átraktam egy másik pci slotba, most megy a net is és a vinyók is. 5 órát szoptam feleslegesen :)):)):))

Na ezt übereljétek :DD

Új hozzászólás Aktív témák