- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
Új hozzászólás Aktív témák
-
szicsu
őstag
válasz
Gyantusz #1936 üzenetére
Hát igen,a játékok nem mindig realisztikusak.
Pl Empire eart -ban a tigris és Sherman szinte ügyan úgy teljesített.
A cod -ben is vannak szerintem túlzások,de már szerintem jobban hasonlít a valósághoz.
Szerintetek ha egy távcsöves Gewehr-43 -el meglövök egy katonát (fejlövés), milyen gyakran menti meg a sisak, ill megmenti-e? -
törölt tag
válasz
Gyantusz #1936 üzenetére
A CoD-ban lehet ám pisztollyal is egylövéssel hentelni! A gátnál játszódó pályán én a gát belsejében így nyomultam végig!
A dobtárad-nál meg elcsúszott a kezem!
Az amerikai és német tengók némileg eltértek. Az ami flotta-tengeralattjárók légkondisak voltak (mondjuk ez az észak-atlanti vizeken nem igazán lényeges) lehetett fürdeni, borotválkozni... Persze a morál is jó volt ilyen körülmények közt. A hajóforgalom tényleg más méreteket öltött. Viszont a japán kereskedelmi flotta 90%-ának megsemmisítése azért nem semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest