- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bronz hatásfokú Rosewill tápok 12V-2x6 csatolóval
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
A kettő között emlékeim szerint volt egy kis hézag. Én még nagyon az elején kezdtem használni, több év telt egy a facebookosodásig, de sosem fizettem érte.
Nem mintha lenne jelentősége.
De megnyugtat, ha nem fájó összeget fizetni tudok egy számomra hasznos szolgáltatért. Szoktam is adakozni.
MaCS
-
kilua
senior tag
A franciák és a magánszféra védelme egy mondatban?
-
rgranc
aktív tag
Na ja, csak a whatsapp ingyenes.
Az olvidnál pedig a kimenő hanghívások, vagy a több eszközös használat fizetősek, ha jól látom:
Secure audio calls (outbound) 1 month free trial
Use Olvid on multiple devices that receive all messages and synchronize 1 month free trial
https://olvid.io/pricing/en/ -
azbest
félisten
mivel európában tagállamonként elaprózott, bürokratikus és túlszabályozott minden, sok sikert egy olyan alternatíva létrehozására, ami versenyképes lehte a világpiacra készült keleti és nyugati platformokkal.
-
Sir Gunar
aktív tag
Az rohadtul nem működik rendesen sajnos, pedig az ötlet jó lenne.
A SimpleX viszont jól dolgozik és lehet több felhasználóval használni is, mint egy "hívástartás" esetében egy app-on belül. Ergo akár mindenkihez lehet külön felhasználó neved, ami persze túlzás, de tudja. decentralizált ellentétben az Olviddal. Évek óta tesztelek ilyen appokat és eddig talán ez a SimpleX amiben látok potenciált a teljes anonimitásra, bár azt ugye tudjuk, hogy amit kiadnak hivatalosan pl egy Appstore-ba v a Googleplayre, annak meg kell feleljen az amcsi nemzetbiztonsági szabályozásoknak is. -
Eteke
csendes tag
Van már megfelelő nyílt forrású alternatíva, ami tudja amit ma egy IM-nek kell:
https://jami.net/ -
Busterftw
nagyúr
Lol, azt kell hasznalni, amit "mindenki" hasznal, mert annak semmi ertelme, hogy nagyon biztonsagos leszel, aztan a contact listad meg ures.
-
dkekesi
tag
https://olvid.io/assets/documents/2020-12-15_Olvid-specifications.pdf
Itt van róla műszaki leírás. Ennek alapján tényleg nem viccelnek. Más kérdés az implementáció minősége, amihez jó lenne a kódot is látni. -
Mert a hölgy gondolom nem állítólagozott, hanem a cikk állítólagozik. Így formán, ne a döntést kritizáld hanem a cikket
re cikk:
Amúgy mint tudjuk, tökéletes szoftver nincs, így tökéletesen biztonságos sem. De az tény, hogy ha lenne EU-s alternatíva annak én is jobban örülnék. Most az van, hogy ki ezt ki azt használja, így ha valamit tényleg célba akarsz juttatni akkor SMS, vagy 3-4 különböző app ami zabálja az akkut meg az egyéb erőforrásokat, most ezzel van egy 5ik -
-
Syl
nagyúr
> Az Olvid állítólag....
Állítólag
Miért nem valami opensource cuccot javasolnak, amibe bárki belenézhet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest