- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topik
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Poor Volta...
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
Új hozzászólás Aktív témák
-
A kettő között emlékeim szerint volt egy kis hézag. Én még nagyon az elején kezdtem használni, több év telt egy a facebookosodásig, de sosem fizettem érte.
Nem mintha lenne jelentősége.
De megnyugtat, ha nem fájó összeget fizetni tudok egy számomra hasznos szolgáltatért. Szoktam is adakozni.
MaCS
-
kilua
senior tag
A franciák és a magánszféra védelme egy mondatban?
-
rgranc
aktív tag
Na ja, csak a whatsapp ingyenes.
Az olvidnál pedig a kimenő hanghívások, vagy a több eszközös használat fizetősek, ha jól látom:
Secure audio calls (outbound) 1 month free trial
Use Olvid on multiple devices that receive all messages and synchronize 1 month free trial
https://olvid.io/pricing/en/ -
azbest
félisten
mivel európában tagállamonként elaprózott, bürokratikus és túlszabályozott minden, sok sikert egy olyan alternatíva létrehozására, ami versenyképes lehte a világpiacra készült keleti és nyugati platformokkal.
-
Sir Gunar
aktív tag
Az rohadtul nem működik rendesen sajnos, pedig az ötlet jó lenne.
A SimpleX viszont jól dolgozik és lehet több felhasználóval használni is, mint egy "hívástartás" esetében egy app-on belül. Ergo akár mindenkihez lehet külön felhasználó neved, ami persze túlzás, de tudja. decentralizált ellentétben az Olviddal. Évek óta tesztelek ilyen appokat és eddig talán ez a SimpleX amiben látok potenciált a teljes anonimitásra, bár azt ugye tudjuk, hogy amit kiadnak hivatalosan pl egy Appstore-ba v a Googleplayre, annak meg kell feleljen az amcsi nemzetbiztonsági szabályozásoknak is. -
Eteke
csendes tag
Van már megfelelő nyílt forrású alternatíva, ami tudja amit ma egy IM-nek kell:
https://jami.net/ -
Busterftw
nagyúr
Lol, azt kell hasznalni, amit "mindenki" hasznal, mert annak semmi ertelme, hogy nagyon biztonsagos leszel, aztan a contact listad meg ures.
-
dkekesi
tag
https://olvid.io/assets/documents/2020-12-15_Olvid-specifications.pdf
Itt van róla műszaki leírás. Ennek alapján tényleg nem viccelnek. Más kérdés az implementáció minősége, amihez jó lenne a kódot is látni. -
Mert a hölgy gondolom nem állítólagozott, hanem a cikk állítólagozik. Így formán, ne a döntést kritizáld hanem a cikket
re cikk:
Amúgy mint tudjuk, tökéletes szoftver nincs, így tökéletesen biztonságos sem. De az tény, hogy ha lenne EU-s alternatíva annak én is jobban örülnék. Most az van, hogy ki ezt ki azt használja, így ha valamit tényleg célba akarsz juttatni akkor SMS, vagy 3-4 különböző app ami zabálja az akkut meg az egyéb erőforrásokat, most ezzel van egy 5ik -
-
Syl
nagyúr
> Az Olvid állítólag....
Állítólag
Miért nem valami opensource cuccot javasolnak, amibe bárki belenézhet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Battlefield 2042
- Windows 11
- BestBuy ruhás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kuponkunyeráló
- Formula-1 humoros
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest