- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz 7Heads Drago #209018 üzenetére
én inkább más kommentárra vágynék
-
Farkassacred
őstag
válasz 7Heads Drago #209018 üzenetére
Mi volt a pobléma pontosan a telekomnál?
Nekem yettel tévén ment ez az első meccs, de kicsit furi volt. A többi csatorna frankó, de ez itt mintha "mikro laggolt" volna, de mellette mintha túl fürge is lenne.. Lg c3, simán lehet aztán hogy valami beallítás nem stimmel.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
paatrick
őstag
válasz 7Heads Drago #212149 üzenetére
Mindegy merre mozog egyértelmű kéz, nézd már meg a belgáknak miért vették el a gólját az első meccsen, vagy a németek mire kaptak tizenegyest a dánok ellen. Mindkét esetben 2 ujjuk ért hozzá a labdához, az egyiknél teljesen a teste előtt volt, a másiknál meg a térdéről pattant fel. Simán befújták mindkettőt videózás után.
Meg kell szüntetni a bírókat, jöhet az AI bíró.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Datsyuk
aktív tag
válasz 7Heads Drago #212161 üzenetére
Kicsit többet mint a franciák, mégse tartom őket esélyesnek a végső győzelemre. A franciákat viszont igen.......(még így is).
-
mvkly
senior tag
válasz 7Heads Drago #212186 üzenetére
Nem szándékos, balszerencsés, de attól még útban lett volna a keze. Képzeld el a gólvonalon állva. Azt se fújatod meg? Az meg hogy EB negyed vagy blasz5, nem szabad hogy számítson.
-
Piftuka
veterán
válasz 7Heads Drago #212219 üzenetére
Nagy csalódás volt ma, ez tény. Visszanézném még egyszer a jelenetet, de az ominózus gáncsolásért a szabályok alapján még pirosat is kaphatott volna, és egy rossz szava nem lehetne... Ez most nem foci volt a részéről.
"Aquila non captat muscas."
-
mvkly
senior tag
válasz 7Heads Drago #212218 üzenetére
E szerint igazad van, nem volt tizenegyes.
"Az UEFA azt mondja, hogy ha a kar felemelt helyzetben vagy vízszintesen van, ami akadályt képez a labda útjában, ez nem magyarázható a testhelyzettel, a játékvezetőnek és/vagy a VAR-nak pontrúgást kell javasolnia.
A torna előtti tájékoztatón Roberto Rosetti, az UEFA játékvezetők főnöke konkrét példákat hozott a kezezésekre. Rosetti egy klipet mutatott be, amelyen egy védő karját találták el, amely függőleges helyzetben volt közel a testhez. Azt mondta, ez nem lehet szabálytalan, mert ha a kar közel van a testhez és nem nyújtja ki azt, akkor ezt nem szabad büntetni." -
mvkly
senior tag
válasz 7Heads Drago #212218 üzenetére
Akkor ez létező szabály, nem szubjektív, ez jó. Viszont készülve a problémás helyzetekre az UEFA igazán csinálhatott volna 1-2 magyarázó képet a kivetítőkre, hogy a helyszíni szurkerek, de főleg a kommentátorok rögtön értsék a szitut.
Nekem 1 perc alatt ment kávézgatás közben. Szerintem be is küldöm az ötletládájukba.
-
forceberg
veterán
válasz 7Heads Drago #212500 üzenetére
Ha én malomkörözve a kezeimmel szoktam futni, vagy felfelé lóbálva, akkor azt fogadják el, ha épp felfelé volt a kezem, amikor arra jött a labda?
[link] 2:48-nál a futás!Már a címkép meg is mutatta, hogy mi ezzel a baj. Nézd meg, hogy tartja Laporte a kezeit?
Na, ha ezeket a fosokat következetesen nem adnák meg, akkor minden védő hokikapusokat megszégyenítően úgy fog helyezkedni, hogy mindkét kezüket kicsit elemelve a testüktől, oldalt válltól lefelé tartva, de szándékosan megnagyobbítva a testfelületüket.
Ez így egy baromság, főleg, ha meg támadó oldalon a csak EKG-val kimutatható érintéseket lefújják.[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
paatrick
őstag
válasz 7Heads Drago #212500 üzenetére
Szeretném kikérni a véleményed mint futásszakértő a dánok elleni büntetőről.
Teljes baromság hogy ha úgy futsz hogy "lefelé mutat" a kezed akkor abból nem lesz büntető. De ha a lábadról felpattan a kezedre akkor meg igen.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
forceberg
veterán
válasz 7Heads Drago #212576 üzenetére
Szerintem elég egyértelmű a véleményem a játékvezetésről... kaberé, de szerintem nem véletlenül ilyen hülyék, annak kell lenniük.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- Tripltek 9 Pro masszív táblagép 1300 nit tartós fényerővel! / Drónos / Motoros táblagép /
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest