Hirdetés
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #190343 üzenetére
Giga +1, nálunk elég nagy %-ban nem válnak be az igazolások, erre meg öntik a játékpénzből vásárolt tehetséges fiatalokat, akiket 7 évekre kötik hozzánk hatalmas pénzekért. Nem kellett volna eltakarítani a BL győztes keretet, hanem csak finomítani, megbecsülni a tehetséges saját nevelésű játékosokat.
Én remélem beválik Endo, én drukkolok neki.
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #190343 üzenetére
"hogy backup lesz egy horrornéger mögött" Én is így kezdtem, aztán eszembe jutott, h mennyiért jön... arról van infó? Aztán megláttam, h 30 éves. Lehet ki akarnak húzni vele 1 max 2 évet.
Nade MVG Keita is óriási flopp volt a bundásból.
Felkelő nap országa most titi megbolondul mint Attila
(név kötelez) népe ugye nemrég. De social media ritkán dönt a 3 pont sorsáról ám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Casio G Shock Gpr H-1000
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- DJI Goggles V2 drón szemüveghez való iFlight Crystal Patch antenna +Stubby
- DJI Mini 3 RC drón szett - megkímélt állapotban, garanciával (2)
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest