Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
Aktív témák
-
lvnt
őstag
válasz
7600 GS #42707 üzenetére
Figyelj, a játékvezető mint emberi tényező és hibafaktor már a labdarúgás kezdete óta jelen van, sajnos ezzel nem lehet mit kezdeni, amíg a FIFA nem hajlik arra, hogy megpróbálja ezt kiküszöbölni, amennyire lehet, de persze az ésszerűség és az élvezhetőség határain belül. Addig és igazából azután is csak azt lehet mondani, hogy a játékvezetők is emberek, akárhány millió euró sorsáról is döntenek.
Minden bíró hibázik, és dönt el hibájával meccs(ek)et, kivétel nélkül. Akik a legkevesebbet, azok ott lehetnek a világversenyeken, nemzetközi meccseken. Ez még nem garancia semmire.Persze, tudom én. Nem akartam, nem akarok a korral jönni, főleg azért, mert azért olyan hatalmas korkülönbség nincs köztünk, viszont arra is emlékszem, milyen voltam régen, és hogy mennyit változtam.
De mondom, én bírlak téged, és azt sem szabad elfelejteni, hogy lehet elfogultnak lenni normális keretek között, értelmes módon, és lehet azt mocskolódva, fröcsögve tenni. Te természetesen nem az utóbbi csoportba tartozol, de tudnék arra is példát mondani innen. Nem szeretnék, mert még a végén megjelenne újra.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest