- VR topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dwiki
senior tag
Én a Sonatat csréltem le Stacker-re...
Igaz nekem a Sonataban 3 venti volt (a winyok mögé is raktam egy12-est), de tény a Sonata halkabb volt.
De nem jelentősen....
Viszont pici volt a Sonata...
Szóval a Stacker se egy hangos darab, és emellett még számtalan nagyon jó tulajdonsággal rendelkezik, az egyik legjobb most kapható ház, asszem, nem véletlenül népszerű... -
SiTe
csendes tag
Halk ház? Bővebben: link
Egyértelműen az Antec Sonata! Van benne egy 12cmes venti hátul, egy 8cmes a tápban, és ezek szabályozzák magukat. Jól hűt, halk, mi kell még? Van benne minden anyámkínja, ami kell! -
harry
veterán
én vettem egyet, sztem nem rossz, 4k volt, ventit eladtam, mert sztem hangos /a CM honlapja szerint csak 16dB, sztem sokkal több/, így össz 3k venti nélkül a dobozos verzió /láttam OEMet is - Bővebben: link/ Rezonanciát elég jól elnyeli /bár az oldalsó műanyag csíkokat csak stackerben lehet használni/, de a vinyó alap hangját nem nagyon szüntette meg : \ Kicsit problémás volt beszerelni, mert le kellett vágnom az 5,25ös cuccokat tartó füleket a váz széléről.
-
gorlin
őstag
Hello
Szerintem a vibrációt teljesen.Megkűzdött egy 80as Samsung brummogásával ami nem semmi!
Hát a hangot azt nem igazán nyeli el.Én sajnos hallom a samsung magas frekvenciájú sípolását.De ez azért van mert nagyon 'nyitott a ház' -
gorlin
őstag
A mit irjál ide? csak költői kérdés volt,nem vártam rá választ,nem akartam morogni...
Azzal kapcsolatban,hogy mennyire halk talán két három bejegyzést találtam,ezek közül az egyiket én irtam azután ,hogy megvettem a házat )
És lásd más is feltette ugyan ezt a kérdést mostanában, biztos ő se használt keresőt.Nem akarok kötekedni ,vitába keveredni de nem lett volna egyszerűbb odairni , hogy pl azt gondolod,hogy halk?
Azért indítottam külön topikot mert szerintem ez fontos kérdés,például én nem gondoltam volna,hogy ilyen hangos lesz.
ui:
De legyen,az elkövetkezőkben kipróbálom amit mondtál.
A válaszod a ventillátorokkal kapcsolatban köszönöm szépen.
üdvözlettel:Gorlin -
erdoke
titán
Ne írj semmit, ide egyáltalán nem is kellett volna. A keresővel talált korábbi Stacker-es témák közül 2-3 is megfelelt volna, hogy feltedd a kérdéseidet. Ugyanígy, vagy még jobban válaszoltak volna rájuk.
Ha a gyári CM ventiket érted a ''normál'' ventik alatt, akkor a válaszom nem. Nem feltétlenül halkabbak a Papst ventik, de ugyanakkora hangerőnél érezhetően több levegőt tolnak.
Egyébként én 900 rpm-en használom őket, ott nagyon halkak, de jól fújják a levegőt.
[Szerkesztve] -
Fade_Away
őstag
válasz
rambo4ésfél #12 üzenetére
valami hasonló mint Peliscan vinyol™ ja csak mégjobb.
-
gorlin
őstag
Erdoke!Most mit irjak erre?
Már megvettem,ezt le is irtam pár üzenettel feljebb.A keresőt meg szoktam használni...
De ha már irtál,had kérdezzem meg milyenek a PAPS ventik a házadban.Valamelyik topicban azt irtad ezekkel használod.
A PAPS ventik halkabbak mint a normál ventik?
üdvözlettel. -
erdoke
titán
Khm. Bővebben: link
-
Fade_Away
őstag
én most alakítom át a házam
-hangszigetelsé fel (parafa,hangszig szivacs)(stackert mondjuk nemkennem össze szilikonnal...)
-12dBes venti a mak amit eltürök aztis leszabályozva 5vra
1.2vn megy a mbartonom paszivan zalmannal 2200+ ez elég netre ha más kell akkor meg bekapcsolom zalmant.
így jelenleg a hdd ami halható hiába gumiztam be....
(de már arra is kitaláltam a megoldást....) -
gorlin
őstag
Igen a táp a leghangosabb,meg talán a vga hűtő de idővel az is egy passzív hűtővé fog változni
Szóval mivel elég nyitott a ház mindenhol áramolhat a levegő ,ezért a hanghatások is jobban érződnek.Viszont a passzív hűtés szempontjából az a jó ha minnél szellősebb a ház. -
gergo666
tag
Nálam kellő képpen halk a stacker pláne az előző házamhoz képest, amiben volt 4 8-as noname venti.
Azért ha lesz pénzem veszek egy szabájzó panelt bele.
Pár kép a kedvesről:
Bővebben: link
Bővebben: link -
gorlin
őstag
Hello!
Már lassan 1 hónapja használom,és azt kell mondanom,hogy ez volt életem legjobb boltja nagyon megéri az árát,de sajnos nem igazán halk.
Nemsokára belekerül egy passzív táp úgy már rendben lesz.
Üdv -
Mennyi?
aktív tag
Jah: szvsz piszok halk ahhoz képest, hogy mennyi venti van benne! -
Kabal2
tag
up!
senki nem hajlandó megosztani ezt az igen fontos infot? -
Kabal2
tag
Engem is érdekelne, mennyire is halk a Stacker...
Sokatoknak van ilyenje itt PHn, írjátok már meg légyszi!!!
hány dB esek a 8 és 12cm es ventik benne?
köszi
[Szerkesztve] -
gorlin
őstag
Silentmaxx ST-11 big ház ez jobb mint a stacker????
-
Gorneck
legenda
Ez! Bővebben: link
-
gorlin
őstag
Szizastok!
Azt hiszem a fent említett Stacker ház lesz az elkövetkező 10 évben a számítógép házam.
Azt szeretném megkérdezni, hogy mennyire halk (a 8,12 cm-es tartozék ventillátorok például)
És a végén egy nagyon nagyon al kérdés:esetleg melyik más ház jöhet szóba ami ennél jobb ,és ebben az árkategóriában van.
Köszönettel:Gorlin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest