- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ati Radeon X1900XT/XTX - X1950XT/XTX
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Notebook hibák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
válasz
Synthwave #76 üzenetére
Mondjuk azt hozzátenném, hogy tippre még abban a fázisban szétbarmoljuk egymást, mikor még lényegében csak eszköz az AI. Ez amúgy jó, mert az nem feltétlenül fatális. Ez persze attól függ, hogy milyen hitelen nőnek a képességi... mert ugye vannak ezek "fast take off" meg "foom" és hasonló teóriák. Én azokat igazából nehezen látom gyakorlatban lehetségesnek, de hát mit tudom én...
-
sirály12
őstag
válasz
Synthwave #59 üzenetére
Igen, még, de lehet 20-30 év is kell majd(vagy több), hogy ez változzon. Nem igazán járnak közel ahhoz, hogy ez egy tényleges mesterséges intelligencia legyen, ezért is alaptalan ez a félelem. Lehet a mi életünkben ez már meg sem történik.
Ez csak egy eszköz, pont olyan, mint egy kés például, lehet jóra és roszra használni. Én jobban félek az emberektől, akik mindent roszra akarnak használni. Rengeteg dologban lehetne az emberek hasznára ez a technológia a jövőben. -
sirály12
őstag
válasz
Synthwave #55 üzenetére
Ez csak Scifi. Olyan mesterséges intelligencia mégcsak látóhatáron sincs, ami önállóan gondolkodna. Amíg ilyen nincs, minden "döntése" csak programozott "vagyis "adatbázisokból tanult" lehet. Az pedig, hogy hogy mit trénelünk bele az csak a saját felelősségünk, tehát emberi hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest