- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hővezető paszták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
ízlések és pofonok, én úgy tapasztalom, hogy szeretik, de részemről azt mondom, hogy tegyenek nyugodtan mindenhova rgb ledeket, amíg ki lehet kapcsolni, addig annyira nem érdekel, hogy pár centes alkatrésszel is teleszórják a gépet. Ha mondjuk egy vagyont kérnek rá, az már más helyzet. Gyártsanak ilyet is, olyat is nyugodtan
-
ughhh
senior tag
Ki más írhatta volna a főcímet
a költő.
amin rgb van az magányos farkas, aki egy kicsit is ad a környezetrére az nem épít be rgb-t.. A használt piacon már értékcsökkentő tényező -
Dr. Akula
félisten
Szerintem Jays2Cents lehet a célpont, neki nem működött párban a RAM a 7950X3D konfigjában.
1.4V az elég meleg, ettől az X3D leolvad. A sima X talán bírhatja. XMP, tehát Intel alá is jó, sőt ott jóval jobbak is vannak már, csak annak meg pont nem oszt, nem szoroz az extra freki, kb. semmi haszna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest