Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
sziszegő
senior tag
Kössz a segitséget........
-
sziszegő
senior tag
Sziasztok!
Nem világos nekem az hogy a s754 alaplapokba illeszkedő A64 cpu-k ugye 1 csatornás memvezérlővel vannak elátva ami belevan gányolva a cpu-ba, de ugyan ilyen alaplapba megy bele a következö generációs athlon XP (forrás CHIP) na akkor abba is taknyolnak mem vezt vagy az alaplapon is van?
A másik kérdésem hogy az ATHLON xp-s alaplapok tudják a dual chanelt , na most ez ér valamit vagy sem? (szerintem semmit mert volt 2 512-es ram a gépembe beleraktam mégegyet és semmi különbséget nem veszek észre vagy csak nálam van elb@szva valami?)
Aktív témák
Aktív témák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- Medence topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óra topik
- Viccrovat
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASRock X670E STEEL LEGEND Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus strix B550-f bontatlan új..
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest