- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- IFA 2025: A világ legkönnyebb 16"-es notebookját alkotta meg az Acer
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Aktív témák
-
borely
tag
Nekem most se a procihűtő hangja a gond, hanem a nagy teljesítményleadás miatt gyorsabban pörgő tápventié. no meg az sem teljesen mindegy, hogy a naphosszat bekapcsolt gép mennyit fogyaszt. Ha másért nem, hát környezetbarát :)
Biossal megoldható, tudom, azért írtam, hogy addig nem érdekel. Egyelőre még nincs ilyen BIOS...
[Szerkesztve] -
borely
tag
Kapható itthon végre a 2. Nforce 250-s lap (a Chaintech után)mégpedig az MSI k8n neo Platinum. Csupa jót olvastam róla, állítólag 2400 MHz-n is elpörög vele a proci... Fless? Mások? Vélemény?
-
borely
tag
Jók, jók ezek a Chaintech lapok, főleg így, hogy minden más gyártó 2. gen. lapja beszerezhetetlen itthon. DE az nagyon szomorú, hogy a VNF-250 (és gondolom a Zenith ugyanígy) egyelőre nem támogatja a Cool and Quiet technológiát. Talán majd új BIOS-sal, addig szóba sem jöhet , nagyon szeretem a csendes gépeket...
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Vicces képek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple MacBook
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest