Aktív témák
-
HERR Z
veterán
most így röptében elolvasta anand tesztét annyira nem is rossz. De azért jó lenne ha még esne az ára:))
Cool'n'quite hiba biosszal megoldható, ha meg túl hangos na bumm ráteszek egy vizesblokkot és még jobban is tudom tuningolni:)
Az lenne az igazán csendes pc, ahov képest c'n'c semmi -
HERR Z
veterán
Hát, annyit szerintem nem ér meg.....bár már a 250Gb-re épül ellentétben a Chaintech-el, de szerintem a hardveres tűzfal nem ennyire fontos...
Bár van rajta minden földi jó, valahogy a chaintech gyorsabb, szebb, jobban szól, több ja és drágább....de legalább arányosan
msi-t más is árül szóval lehet remélhetőleg nemsokára máshol, olcsóbban is kapni...pl debrecenben is már van készleten chaintech...szóval szerintem fog még esni az ára.....úgy 30,29+fa körülre...mert e-connect se egy olcsó hely:U -
HERR Z
veterán
Hol kapható, mennyiért??????????????????????
Komolyan nézelődök esetéeg felfelé....bár akkor már ZNF3-250....
ha úgy 29+fa körül lenne akkor még szóbajöhetne az MSI....
Abit KV8P: anandtech már olyat kapott amin működött a lock, de cserébe már egy Chaintech VNF3-250 summit-on is műxik hasonló árért.... -
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam Deck
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- One mobilszolgáltatások
- Audacity - hangszerkesztés
- Milyen videókártyát?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest