- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ates84
tag
Nem értek egyet azzal amit írtál, csak mert én is kipróbáltam Mouse rate checker progival az erős rántásokat. 110 alá nem ment egyszer sem, sőt ha izomból neki álltam rángatni felment 125 fölé.
Hivatalos Counter Strike versenyeken a 125 hz-es egerek a megengedettek ha jól tudom.
Meg sztem az sem mindegy hogy milyen felületen használod, meg hogy lézeres vagy sima optikája van-e az egérnek.
Az enyém 1000DPI, nem lézeres + SteelPad-om van! Semmi gond nincs vele - a hz értékek mint írtam jók.
Ennyi
SŐT:
A nagy egérteszt-nek is nevezett összehasonlításban, pont az általad megkérdőjelezett tulajdonságok szerint tesztelték az egereket (optika, hz, gyorsaság stb.). Az A4Tech X7-esek a 7. helyezést érték el, legyűrve olyan egereket is amelyekeről senki nem gondolta volna.
íme: [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest