- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Apple MacBook
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malchek
csendes tag
Hát én csak azt tudom a haverodnak tanácsolni, amit fent is leírtam, hogy új kiadású a4tech egeret ne vegyen, mert macro valszeg nem lesz jó és ez a V-treck szenszornak pedig vannak elég idegesítő tulajdonságai. Esetleg olyan boltot érdemes nézni ahol ott porosodik már legalább két éve a polcon az egerentyű. Persze ha a macró nem érdekli és mindíg csak ugyan azon a felületen használja, akkor nem rossz továbbra sem.
-
Malchek
csendes tag
Nem hiszem, hogy gyári hibás lenne, hanem inkább ezeket már eleve így gyártják. Nézegettem külföldi fórumokat és ott is az újabb típusú egereknél hasonló a gond. Azt pl tudom h a régi 718bk-nál az alján a szenszor mellett elvileg van két tappancs és a bal oldalon gumis cucc van a hüvelykujjnak. Az enyémről ez hiányzik. A redős gumi helyett pontozott bemélyedések találhatók és az alján is csak 4 tappancs van. Ha azt mondod, hogy neked is új kiadású egered van és rendesen müxik, akkor lehet becserélem. Most azon agyalok, hogy melyik áramkört kell kiiktatni, hogy ne semlegesítse a jobb gomb a macrot, de ehhez lehet nem ártana látnom egy korábbi kiadást, hogy mi az ami változott

Gondolom nem fogod szétkapni, hogy megnézd milyen évszám van beleírva
Amugy megoldás lehet neked, hogy nyomd meg háromszor és akkor minden skuló kiszalad a desertből.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Apple asztali gépek
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi