- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Chromecast topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- 5G-s tablet, bírja a strapát, projektor is van benne. Mi kell még?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jmedve
tag
válasz
miazazeq #1169 üzenetére
Csatlakozom az előttem szóló Shad0w kollégához. Ugyan nekem XL750BH van, de eddig semmi bajom nem volt az egér görgőjével. Hozzá teszem más alkatrészével sem. Most szvsz. vagy kifogtál egy selejtet (ami bizony a legjobb családban is előferdül) vagy maga az egér működése nem megfelelő a te ízlésednek, stílusodnak.
-
Shad0w
senior tag
válasz
miazazeq #1169 üzenetére
Hát, a görgője sztm pont hogy kurvajó, pont jó a recézés ereje és teljesen halk. Bár nekem x-718F-em van, de az írásodból úgy vettem ki, hogy tied is ilyen. Sztm pont a logitechnek rossz, hogy nagyon erősen kell görgetni ráadásul nagyon hangos is, bár csak G5-öt láttam, azta csoda lendkerekes görgőset még nempróbáltam, arról nem is tudok nyilatkozni.
Úgy tudod ellenőrizni a görgőt, hogy legörgetsz pl egy weblap aljára (vagy vmibe, amiben közvetlen a görgetés, ja es windows simitott görgetés legyen kikapcsolva) és után lefelé kezdesz görgetni eszeveszett tempóban, és ha az oldal egy pillanatra is felugrik egy görgetésnyit akkor a görgő halott. Természtesen a másik irányba is meg lehet nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 16 db Intel Celeron és Celeron D processzor
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W Silver
- Gamer PC eladó, erős gép, frissen pasztázva.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,2026.07.29-ig Apple Garancia,Makulátlan Karcmentes Állapot
- Dobozos PS5 digital edition 1TB + 1 kontroller + 2 játék eladó
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest