- DUNE médialejátszók topicja
- Apple MacBook
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Logitech x-230 / z-3e 2.1 tapasztalatokat
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jmedve
tag
válasz
miazazeq
üzenetére
Csatlakozom az előttem szóló Shad0w kollégához. Ugyan nekem XL750BH van, de eddig semmi bajom nem volt az egér görgőjével. Hozzá teszem más alkatrészével sem. Most szvsz. vagy kifogtál egy selejtet (ami bizony a legjobb családban is előferdül) vagy maga az egér működése nem megfelelő a te ízlésednek, stílusodnak.
-
Shad0w
senior tag
válasz
miazazeq
üzenetére
Hát, a görgője sztm pont hogy kurvajó, pont jó a recézés ereje és teljesen halk. Bár nekem x-718F-em van, de az írásodból úgy vettem ki, hogy tied is ilyen. Sztm pont a logitechnek rossz, hogy nagyon erősen kell görgetni ráadásul nagyon hangos is, bár csak G5-öt láttam, azta csoda lendkerekes görgőset még nempróbáltam, arról nem is tudok nyilatkozni.
Úgy tudod ellenőrizni a görgőt, hogy legörgetsz pl egy weblap aljára (vagy vmibe, amiben közvetlen a görgetés, ja es windows simitott görgetés legyen kikapcsolva) és után lefelé kezdesz görgetni eszeveszett tempóban, és ha az oldal egy pillanatra is felugrik egy görgetésnyit akkor a görgő halott. Természtesen a másik irányba is meg lehet nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER!! 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest