- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pitterix #1330 üzenetére
Szerintem akkor ez sima ceruza elem.. ha akksit teszel bele baja nem lesz, de nem is fogja tölteni, illetve mivel az aksik kisebb feszt adnak le, 1,2 volt körül, lehet a feltöltött aksit is lemerültnek fogja jelezni.
Azt meg,hogy meddig bírja, passzolom.. nincs vezeték nélkülim.. barátnőmnek vettem anno egy Logit, az több mint fél évig bírta.. igaz, kettő elem van benne, illetve "ki lehet kapcsolni" amikor nem használja...
-
válasz
Pitterix #1327 üzenetére
Nem megy ez a nyavajás a4tech oldal valami miatt, nem nagyon találtam infót erről a patkányról...
60mAh-s? Hmm.. tuti elem az? bár akksinak is kicsi.. egy kis AAA-s akksi is általában 500mAh-át tud azért.. vagy lehet nem AAA méretű elem van benne?
Ezt az egy képet találtam amin van pl valami elem, de ebből mondja meg valaki, milyen elem-akksi -
válasz
Pitterix #1325 üzenetére
Milyen egér?
De amúgy ha nem akksis (nem tölti.., nincs töltője), akkor bármilyen bele illő elemet rakhatsz bele. Rá, vagy a papírjára vagy más-nem a benne lévő elemen rajta van az elem mérete,de szemre is meg tudod állapítani Általában AAA-s elem van bennük.. (a sima "ceruza" AA elemnél kicsit kisebb, és vékonyabb.)
Viszont szerintem érdemes valami márkásabb elemet venned bele.. valószínűleg nem eszik sokat, és sokáig bírja majd vele..
Új hozzászólás Aktív témák
- 14900k-hoz keresek delid kittet vagy valakit BP-en akinek van és használhatnám a sajátját!
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Exclusive ajánlat! Eladó Dobozos 14" colos LG GRAM 14 i7-1165G7/16gb ram/512SSD nincs 1kg!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest