Hirdetés
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Már javában tervezi az új memóriákat a Samsung
- Az új Macbook Pro is beveti az M5-ös rendszerchipet
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pitterix #1330 üzenetére
Szerintem akkor ez sima ceruza elem.. ha akksit teszel bele baja nem lesz, de nem is fogja tölteni, illetve mivel az aksik kisebb feszt adnak le, 1,2 volt körül, lehet a feltöltött aksit is lemerültnek fogja jelezni.
Azt meg,hogy meddig bírja, passzolom.. nincs vezeték nélkülim.. barátnőmnek vettem anno egy Logit, az több mint fél évig bírta.. igaz, kettő elem van benne, illetve "ki lehet kapcsolni" amikor nem használja...
-
válasz
Pitterix #1327 üzenetére
Nem megy ez a nyavajás a4tech oldal valami miatt, nem nagyon találtam infót erről a patkányról...
60mAh-s? Hmm.. tuti elem az? bár akksinak is kicsi.. egy kis AAA-s akksi is általában 500mAh-át tud azért.. vagy lehet nem AAA méretű elem van benne?
Ezt az egy képet találtam amin van pl valami elem, de ebből mondja meg valaki, milyen elem-akksi -
válasz
Pitterix #1325 üzenetére
Milyen egér?
De amúgy ha nem akksis (nem tölti.., nincs töltője), akkor bármilyen bele illő elemet rakhatsz bele. Rá, vagy a papírjára vagy más-nem a benne lévő elemen rajta van az elem mérete,de szemre is meg tudod állapítani Általában AAA-s elem van bennük.. (a sima "ceruza" AA elemnél kicsit kisebb, és vékonyabb.)
Viszont szerintem érdemes valami márkásabb elemet venned bele.. valószínűleg nem eszik sokat, és sokáig bírja majd vele..
Új hozzászólás Aktív témák
- HP,15.6",FullHD,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,16GBDDR5 RAM,512SSD
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,SSD,Jó akku,Win.11,Szép állapot
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő