Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pitterix
üzenetére
Szerintem akkor ez sima ceruza elem.. ha akksit teszel bele baja nem lesz, de nem is fogja tölteni, illetve mivel az aksik kisebb feszt adnak le, 1,2 volt körül, lehet a feltöltött aksit is lemerültnek fogja jelezni.
Azt meg,hogy meddig bírja, passzolom.. nincs vezeték nélkülim.. barátnőmnek vettem anno egy Logit, az több mint fél évig bírta.. igaz, kettő elem van benne, illetve "ki lehet kapcsolni" amikor nem használja...
-
válasz
Pitterix
üzenetére
Nem megy ez a nyavajás a4tech oldal valami miatt, nem nagyon találtam infót erről a patkányról...
60mAh-s? Hmm.. tuti elem az? bár akksinak is kicsi.. egy kis AAA-s akksi is általában 500mAh-át tud azért.. vagy lehet nem AAA méretű elem van benne?

Ezt az egy képet találtam amin van pl valami elem, de ebből mondja meg valaki, milyen elem-akksi
-
válasz
Pitterix
üzenetére
Milyen egér?
De amúgy ha nem akksis (nem tölti.., nincs töltője), akkor bármilyen bele illő elemet rakhatsz bele. Rá, vagy a papírjára vagy más-nem a benne lévő elemen rajta van az elem mérete,de szemre is meg tudod állapítani Általában AAA-s elem van bennük.. (a sima "ceruza" AA elemnél kicsit kisebb, és vékonyabb.)
Viszont szerintem érdemes valami márkásabb elemet venned bele.. valószínűleg nem eszik sokat, és sokáig bírja majd vele..
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamera eladó
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest