Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
Gee-Bee
tag
Az említett HP-jé nem. Ennyiért ez nem egyszerű dolog, de arra figyelj, hogy UV, vagy Pigment (csak a név más, az anyag azonos) festékkel menjen. Bár vannak papírok, amik vízállóbbá teszik a hagyományos festéket, de úszómedence alján rövid ideig bírják. Persze az UV tintához is kell a megfelelő hordozó.
Vászonra nagyjából mindenki tud nyomtatni, ott arra figyelj, hogyha van vágó, akkor ki lehessen kapcsolni, mert a vászon kinyírja. -
Manitou
veterán
Egy ilyen A1-es plotter nekem is kéne, de inkább A0-s az a tuti, csak hát az ára.... :) 299e + Tréfáért van HP A1-es plotter úgy tom, én is a HP-t ajánlom.
-
mura81
senior tag
Egyik ügyfelünknél ttalálkoztam anno plotterel - egy HP-vel - és ha jól emléxem akkor vízálló volt hozzá a festék. Persze nem próbáltam hogy tényleg az-e de az volt a tinta dobozára ráírva.
A vászonra történő nyomtatással kapcsolatban nem tudok nyilatkozni.
Amúgy a HP plottereket merem ajánlani, mert szinte kivétel néloül mindegyik tervező iroda amit ismerek azt használ. -
Polesz
addikt
Sziasztok!
Na szóval a címben emlitett plotterekkel kapcsolatban kellene egy-két infó. Milyen patronokat használnak és vízállóak-e a nyomatok. Egyik ügyfelünk akar venni egyet, de csak akkor ha valóban vízálló a festék. Bármely márka jöhet. A feltétel, hogy vászonra is tudjon nyomtatni.
Na szóval nyomtató profik ide az infókkal! ;]
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Hobby elektronika
- PlayStation 4
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest