- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
A 18,1''-os LG monitoromon elkezdtem divx,xvid meg dvd filmeket nézegetni, de csak a DVD filmek nyújtottak elfogadható élményt. Úgy nézem, hogy csak az aránylag magas bitrátájú mpeg folyamokat lehet normálisan élvezni az lcd tévén. A többit sokkal jobb a durva felbontású crt tévén nézni.
-
OddMan
őstag
Lacix29: Szerinted érdemes TFT LCD tévét venni CRT tévé helyett?
Összességében DVD lemezek nézéséhez melyik a jobb?
A TFT azért tetszik, mert kicsi meg jól lehet használni a PC-hez is, de nem tudom, hogy a színek, kontraszt, képgeometria lesz-e olyan minőségű, mint egy CRT tévén.
A monitorom már régóta TFT és ott tényleg nagyon meg vagyok vele elégedve, de sajnos tft tévét még nem láttam, és így nehéz a döntés. -
OddMan
őstag
Azt szeretném megtudni, hogy a lentebb felsorolt paneltípusok közül ez melyikhez tartozik?
Vagy esetleg ez egy új az alábbiaktól különböző panel?
- TN+Film
- IPS
- MVA/PVA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU OLED Monitor
- Eladó LG 49WL95C UltraWide Dual QHD IPS monitor!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Z Fold4 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest