Hirdetés
- Apple asztali gépek
 - iPad topik
 - Soundbar, soundplate, hangprojektor
 - Milyen processzort vegyek?
 - Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
 - NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
 - SSD kibeszélő
 - Azonnali alaplapos kérdések órája
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - OLED TV topic

Aktív témák
- 

Furky
őstag
Bocsi, de itt beszéltetek a 9800 kártyáról, vagyis az a címe, és gondoltam itt legalább értenek is hozzá :) Nos ezzel a kártyával én is gondban vagyok, mivel hogy 9800 se-ből akarok 9800 pro-t csinálni, elviekben lehet is, valakinek sikerült gyakorlatban is, de amit én tudok szerezni 9800se-t az csak 128 bites, és sehol sem találok 256 bitest. A konfigot meg csak azért írtam le, mert gondoltam, hogy ha válaszra méltattok, akkor érdekelni fog ez is titeket. :(
 - 

makus
tag
Nekem detto ez volt a problémám a 9100-esemmel, mindent probáltam, agp fesz emelés stb. nem segített. a végén kiderült, hogy ha leveszem a procimat alapra, vagy legalább is visszább akkor megszűnik a probléma. Ebből én azt a következtetést vontam le, hogy mivel 300W-os a tápom ezért rezeg a léc és nem elég a teljesítmény, ha a proci lassabban megy akkor van még rendelkezésre álló kakaó . 450-es táppal pedig tökéletes. Én így jártam, pedig már én is vissza akartam vinni gariba...

Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
 - Apple asztali gépek
 - iPad topik
 - Soundbar, soundplate, hangprojektor
 - Milyen processzort vegyek?
 - Futás, futópályák
 - BestBuy topik
 - Fejhallgatós találkozó
 - Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
 - PlayStation 5
 - További aktív témák...

- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
 - iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
 - HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
 - Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
 - Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő