- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
Kiss67
senior tag
Üdvözlök minden prohardverest. Lenne egy nagy problémám és szeretném ha valaki tudna segíteni nekem, vagy van valami tipppje esetleg találkozott már ilyen problémával. Szóval van egy Connect3D 9600 pro 128Mb 3.3 Samsung ramokkal. A gép bekapcsolásakor a dos-os kép már szemetes és a windows betöltése alatt kikapcsol a monitor és az ''input not supported'' felirat jelenik meg. Már dos alatt feltöltöttem egy gyári biost a kártyára de a dolog teljesen ugyan azt produkálja. Tudja e valaki hogy a hiba hardveres eredete lehet e attól hogy az általam felragasztott kék titan hütőböl egyet levettem előtte(utána már mind levettem de nem lett rosszabb) és attól van e. Vagy a gpu-ról levett hűtő miatt lehet-e. De szerintem nem. Vagy egyszerüen megsült valami . Hát ez lenne a gond . Szerintem a legjobb megoldás az lenne ha valakinek lenne egy ilyen kártyája és visszavinnénk ezt helyette gariba. Nem kérném ingyen, sőt!!
S E G I T S E T E K ! ! :o:o:o:o
Aktív témák
- XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT (RX-675XYJFD - Azonnal átvehető, Számla + Gari: 2028.01
- Afox Geforce Rtx 3080 10g - 6 hónap garancia
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ASUS TUF GAMING 3080 10g - 6 hónap garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest