Új hozzászólás Aktív témák

• Zsolt,72

senior tag

válasz Kaiku #45 üzenetére

"Sok féleképpen meg lehetne csinálni, csak akarat nincs hozzá"

Igazából nekem ez azért tűnik egy igen komoly kihívásnak, mert elméletileg a világ összes telefon-értékesítési pontjának (gyártó, viszonteladó, zug-GSM) rendelkeznie kellene egy adatbázissal a világ összes potenciális vásárlójáról, hogy az vásárolt-e az elmúlt 2 évben telefont. Ha nem vásárolt, akkor vehet újat, ugye ez a felvetésed lényege. Mi az eljárás az elveszett/ellopott/megsemmisült telefon esetén? Ki ad igazolást a világ összes eladója részére, hogy XY jogosult 2 éven belül újat vásárolni, mert a telefonját ellopták/megsemmisült? Mi a helyzet az ajándékba vett telefonnal, ami ugye az ajándékozó általi vásárlás?

"Én szemétségnek tartom, hogy az Iphone 8 plus után az Iphone 16-hoz külön meg kellett vennem az új töltőt!"

Nálam mai napig elsősorban az iPhone 11 mellé kapott töltő dolgozik, mert nem szoktam eladni a telefonjaimat (megvan a 6S és a 8 Plus töltője is). Természetesen, aki eladja tartozékkal együtt (ahogy illik), akkor neki egy ízben valóban kell adaptert vennie; viszont ez utána ugye nálad marad eladás után is (mert nem tartozék) és hosszú évekig ki fog szolgálni, ha jó minőségűt vettél. Egyszeri, hosszabb távú beruházás, szerintem belefér az eszköz ára mellé.

Új hozzászólás Aktív témák