Új hozzászólás Aktív témák
-
flexxx2
őstag
válasz Felesbandi #28 üzenetére
1. kinek mi túl drága ez relatív, ezt tárgyaljuk ki éppen itt
2. te megvetted, én nem mert nekem túl drága (lásd 1es pont), 3 éve vettem 70" LCD-t mert majd 5 év múlva veszek 77" OLED tv-t, amit saccolok egy árra ami nekem jó, ha mégis drágább lesz akkor, vagy ráfizetek v. várok még 1-2 évet
miben fejlődnek: 1 lényeges tulajdonság amiben jobb lehet a tv, mégpedig az ára, mindennek ár/érték aránya van, és mindenkinek más, csak valakik (most éppen te ) nem értik miért drága másoknak (most éppen nekem) az oled tv jelenleg, és még1xer mondom: nem a 350ezres 55" drága nekem, hanem az 1millás 77" (ami "véletlenül" pont amit te vettél ) , ez fontos
[ Szerkesztve ]
-
flexxx2
őstag
válasz Felesbandi #25 üzenetére
1. igen jobban elfogadott a mobilcsere, nem is mindenki vesz tv-t aki drága telót
Te nem fordítva vagy (ahogy én is, többet ér a tv mint a mobil)?Van ilyen is olyan, meg lehet fizetni, de a 2 együtt már más, bejöhet akár 3ik kívánt termék (pl gamer pc) amire költeni kell, és akkor már 1-2-3M ft nál tartok, én ezért sokallom az 1M-ot egy 77" tvért, ezért van csak LCD, és 3-4szer kevesebbért 70"ban.
2. 5 év: nagyon kisrészben arra is gondoltam, hogy bedöglik igen, de nagyobbrészt arra, hogy, a példa kedvéért idén veszek egy 65"ost, de 5éven belül már 77"est fogok venni, ezért nem számolok 10 évvel.
[ Szerkesztve ]
-
flexxx2
őstag
válasz Felesbandi #17 üzenetére
aki így cserélgeti a mobilt, az tv-ből nem ennyiért vesz, hanem 1milla felett,
a 10 évig nézőpontot meg hagyjuk manapság, legyen az inkább nagyon max 5 év