Új hozzászólás Aktív témák
-
Shape
aktív tag
senki
-
Shape
aktív tag
Senki se látta még az EURONICS katalógust????
Vagy csak Szegeden van ez az üzlet??????
Valaki mindjon már rá valamit -
Shape
aktív tag
Megint kérdezek!
Most kaptam egy EURONICS katalógust, és abban van 2 tv ami viszonylag jó árban van számomra.
Mi a véleményetek a JVC AV-28KT1(70cm nem sik), Panasonic TX29 PS2(72cm teljesen sik)
Előre is köszi mindekninek a választ. -
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok!
Olyan TV-t keresek, amelyik két tuner-es, és 4:3 képarányú.
Az LG-nek a CE-29Q90ID típusú készülékét néztem ki. Bővebben: link
Van valakinek ilyen? Esetleg tudnátok ajánlani más márkát / típust? -
sanya_67
tag
Hali!
Megnéztem az 55 ezer ft-os Orion tv-t a tescoban és ennyi pénzért jó tv.
Jó volt a geometria, szinek, szinváltások stb, persze nekem zavarja a szemem az 50 Hz.
Anno azt gondoltam kb. 5-6 éve veszek egy jó tv-t.
Panasonic 100 Hz-es tv-re esett a választásom a mai napig sem bántam meg, pedig Sony is képbe volt. Ez akkor 250-be fájt, de azóta is megy éjjel-nappal.
Nagyobbik lányomnak pedig egy 55-ös tv-t vettem, sokáig Samsung plano-ra szavaztam míg meg nem láttam.
Bementem a tescoba kirángattam egy eladót, talán még most is 32 ezer ft. a Hyundai tv, mondom neki ha jó aképe viszem is, mert hogy beüzemelve egy sem volt. Képe, hangja, geometriája stb jó volt, egyetlen baja hogy nem magyar menüs.
De a gyerek nem szólt, hogy valamit nem tudna, csak első este bámulta kicsit bénán...
Szóval az MM-be 100-ért árult sik, 100 Hz-es LG tv szerintem is jó vétel, kukacoskodni lehet de minek, gondolom mindkét sztereó hangot tudja stb...
Sanya -
igi
aktív tag
Hát ezzel a ''noname 1-2 évre'' szöveggel vitáznom kell. Nekem egy szar 55-ös Daewoo már 7 éve gond nélkül megy...
Persze ha ma vennék TV-t, és lenne rá lém, lehet hogy jobbat vennék
Szerintem nézd meg, hogy a 80-asokból melyiknek a legszebb a képe, melyikre adják a legtőbb gaanciát, és kész. Ha csak a minőség számítana, mindenkinek Löwe TV-je lenne
üdv:igi -
Shape
aktív tag
Az 55 ezer nekem is túl olcsónak tünt, vagy inkább gyanusan olcsónak
Sajnos nem tudom hogy ezekre a nem túl nagy márkákra mennyi garanciát adnak.
Valaki tudja?
Mint már korábban irtam nekem nem a mérka számit, de ha nincs garancia az nagyon gázzzzz.
Nekem pl.55 ezer is sok arra hogy pl. 1-2 évig élvezhessem.
A mostani monitorom egy LgF700B sem egy csúcs (bár szerintem nem is rosz) monitor de erre 3 év garanciát adtak és az nem kevés. -
Viktor77
titán
-
Shape
aktív tag
Hát konkrét árkategória nincs de szerintem az a 80 ezres kategória az talán megfelelő. (persze jó volna még olcsóbban, de nem hinném hogy találnák olyat)
Tesco-ba van (volt) 55 ezerért ORION, de az nem sik és gondolom az nem egy túlzottan előnyös tulajdonság, bár a mostanihoz képest lehet hogy a modern nem sik is siknak látszik
Szerintem nekem a 100Hz nem alapvető kritérium, de természetesen előny -
Shape
aktív tag
Most egy ELEKTA 51cm-es tv-m van. Ha ezt nézzük akkor szerintemm nem túl nagyok
De azért szeretnék (viszonylag) szép képet, hang nem feltétlenűl fontos mert szerintem akkor ugyis rákötöm a szintén nem horribilis összegből vásárolt Dimarson házimozimra.
Szerintem azt se sokan dicsérik, de ha nem megy tönkre akkor teljesen tökéletes.
Ja azt nem mondtam hogy természetesen a mostani tv-m nem sik -
Shape
aktív tag
Nagyon ugy néz ki hogy egy PICIT részrehalylók vagytok
De mindegy csak egy picit tudnátok olcsóbbat ajánlani -
Vangelis
félisten
samsung plano
-
Luxurka
tag
Lg- re adok én is egy pontot! Sztem a legjobb márka ezért az árért.
-
Shape
aktív tag
más téma. Szerintetek érdemes használtan TV-t venni, vagy ezt a hülye ötletet felejtsem el rögtön.
-
Christoph
aktív tag
Én is láttam a Daewoo és egyébb márkás gyártók nagyképernyős Tv-it, amelyek csak síkképernyősek, nem síkképcsővesek stb...
Láttam a Thomson-t is, de ha nem írják rá hogy 100hz-es akkor magamtól nem jövök rá, mert nem látszott. Én azt mondom, hogy ne hallgass senkire, hanem menj el és nézd meg élőben, ez a mérvadó.
Én azért vettem ezt az LG-t, mert sem az MM-ben sem az Electro World-ben nem volt azonos árkategóriában olyan tv aminek szebb képe lett volna.
Amúgy a Daewoo bizonyos modelljeivel vigyázni kell, majdnem becsaptak engem is, mert a zajszűrést felrakják maxra, ettől tiszta lesz a kép, de egy kicsit mosott.
Én is odamentem a jelölt TV-khez és megnéztem, kipróbáltam a beállításokat, mert általában a kontrasztot és a színeket felpakolják. A Samsung Plano sem olyan rossz, csicsás menük meg minden. -
Shape
aktív tag
Hát sejtettem, hogy jobban megéri a márkás.
A kissebb gyártók készülékeinek is lehet szép képe?
Ezekre átlagosan mennyi garanciát adnak mert én inkább attól tartanák hogy a kissebb márkák modeljei hamar tönkremennek
Engem nem nagyon érdekel hogy mi van rá irva csak az hogy jó legyen a képe és lehetőleg ne 2 év alatt mennyen tönkre.
MM-ban van (volt) GABA 70-ért az már látta valaki? -
űáélkM
tag
Nem muszály nagy nevet, ha találsz pl.: Hyundait, a Daewoo-knak kifejezetten jó képe van. Valahol láttam 83!!! centiset 87-ezerért Flatron képcsővel.(lehet, hogy elírták.)
-
Shape
aktív tag
én is néztem ezt az lg-t, de sajna lehet hogy ennél is olcsóbb kellene.
Ennél olcsóbb tv-t nem érdemes venni?
Haveromnak panasonic tv-je van 72cm sik, virtuális dolby annak nagyon szép képe van + hangja. Ennek az Lg-nek ahoz képest milyen a képe?
Persze csak akkor válaszoljon valaki ha van konkrét tapasztalata. -
Aram
tag
Hi!
Ha az ár a perdöntő, akkor LG, de 140-ért van ugyan ott a MediaMarkt-ban Grundig Leemaxx. Hasonlítsd össze a kontrasztját, a részletességét, a színeit az LG-vel és rájössz miért ezt a TV-t ajánlom.
Üdv!
Aram -
Viktor77
titán
válasz
Christoph #11 üzenetére
Tényleg megy, köszi!
Szal olyan scart átalakító kell, ami tele van lábakkal. Amivel elöször próbálkoztam annak nem volt meg minden lába.
Akkor a #6-osban írt hiba, nem is hiba.
Amúgy én pénteken vettem, de azt mondta az eladó srác, hogy jókor jöttem, mert ez szombaton valszeg el is fogy, eltetetés nem is volt. -
Christoph
aktív tag
-
Christoph
aktív tag
A Média Markt-ban most 99e-ért van a 72 cm-es LG Flatron 100hz-es.
Nekem is ilyen van, menj el és nézd meg élőben, és meglátod hogy pl a Samsung Plano sehol sincs hozzá képest.
A hasonló képcsővel szerelt 50hz-es társának, nem túlzok, jobb képe van mint a 100 hz-es DAEWOO-nak. Amikor piacra dobták az eredeti FLatron képcsővet, több kategóriában is díjnyertes volt, ja és még 1 dolog, ezekre az LG-kre 2 év garancia van. -
igi
aktív tag
Csá!
Hát a 100 alatti kategóriából én a Daewoo-t választanám.
100 Hz-es, sík képcsöves. Láttam a Tescoban, normális képe van. (Valakinek a faterja szétkapta, és Samsung képcsövet talált benne). Az ára általában 100 eFt, de gyakran felbukkan akciósan 95-ért.
üdv:igi -
Shape
aktív tag
Az volna a kérdésem, hogy a megfizethető kategóriában (100 000Ft alatt) ki milyen tv-t ajánlana.
Sik vagy nem sik?
Sokkal olcsóbb a nem sik, annyival élvezhetőbb a sik képcsöves tv képe?
Érdemes befektetni nem túl márkás tv-be? (pl. MM-be GABA)
Köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged