- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon EOS DSLR topic
- BIOS frissítés
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jönnek a 144 Hz-es LG OLED tévék
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
Nah, nem volt fent AC3 filterem, de most felraktam, be is állítottam, hogy 5.1, de sajna így sem jó a sima windows hang
-
Coolmat
őstag
Mellesleg néhány driverrel némi baja van: a legújabb kb. 4 napos driverrel pár játék szarul vagy roszul szól. Szerencsére van most egy kifogástalan driver amivel minden jó, csak a Windows ''prütyik'' nem... Még vmi használható ötlet?
-
Coolmat
őstag
Hol lehet ezt az AC3 beállítást megnézni?
-
Coolmat
őstag
Hoppá, most jöttem rá, hogy mégsem elhanyagolható:
1. Autorunok rohadt szarul szólnak
2. World of Warcraft se nagyon megy 5.1-en
3. Pár játék (pl. HL2) bevezető animja is csak sztereo
Elvileg a sima Windows prüttyögés is 5.1 lenne? Megnéztem a beállításokat, és ezt láttam: a Windows felismeri, hogy 5.1 hangszóró, de csak sztereónak kezeli, mert csak jobb és bal hangerejét engedi állítani (nem a speciális fülre gondolok)... -
Coolmat
őstag
Köszi szépen mindenkinek, a Winampban működik a dolog és mostmár a Media palyerben is, Windowsban továbbra is csak a sztereo van, de ez elhanyagolható
-
GBX
aktív tag
1szerű a +oldás. Mivel a winamp alatt CSAK stereo hangok vannak ezért azok neked stereoban is szólnak. Ez nekem isn nagyon gáz volt mert az nforce2-es mobon volt egy alc650 5.1 hangkeltő és csak a 2.45 nforce driverral volt 5.1 a winamp a későbbiekben (3.13 és felette ) kijavitották ezt a ''bugot''.
Ha nagyon zavar, akkor scard beállitopanelen tuti van rear clone vagy hasonló, ezzel megvan a 2 hátsó is.
Sok sikert. -
Bullet_
tag
Hangkártya beállítást nézd végig, a wanamphoz pedig le kell tölteni egy patch-et...
-
Coolmat
őstag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy eléggé noname (Typhoon) 5.1-es hangrendszert. Játékokban az 5.1 tökéletesen szól, semmi gáz, de másra ez nem igazán mondható el. Pl. winampban is csak a front left és right szól, ugyanez Media playerben és a sima Windows prüttyögéseknél is... Kérdés: meg lehet vhogy oldani, hogy ne csak játékokban legyen 5.1, mert a Winamp elég rusnyán szól mély nélkül... Már néztem új driverrel (alaplapi Realteak ALC658 ABIT AI7 alaplapon), megnéztem minden beállítást a windows hang beállításainál, de semmi
Segítségeteket előre is kösz!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Konteó topic
- Béta iOS-t használók topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest