- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Androidos tablet topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
Nah, nem volt fent AC3 filterem, de most felraktam, be is állítottam, hogy 5.1, de sajna így sem jó a sima windows hang
-
Coolmat
őstag
Mellesleg néhány driverrel némi baja van: a legújabb kb. 4 napos driverrel pár játék szarul vagy roszul szól. Szerencsére van most egy kifogástalan driver amivel minden jó, csak a Windows ''prütyik'' nem... Még vmi használható ötlet?
-
Coolmat
őstag
Hol lehet ezt az AC3 beállítást megnézni?
-
Coolmat
őstag
Hoppá, most jöttem rá, hogy mégsem elhanyagolható:
1. Autorunok rohadt szarul szólnak
2. World of Warcraft se nagyon megy 5.1-en
3. Pár játék (pl. HL2) bevezető animja is csak sztereo
Elvileg a sima Windows prüttyögés is 5.1 lenne? Megnéztem a beállításokat, és ezt láttam: a Windows felismeri, hogy 5.1 hangszóró, de csak sztereónak kezeli, mert csak jobb és bal hangerejét engedi állítani (nem a speciális fülre gondolok)... -
Coolmat
őstag
Köszi szépen mindenkinek, a Winampban működik a dolog és mostmár a Media palyerben is, Windowsban továbbra is csak a sztereo van, de ez elhanyagolható
-
GBX
aktív tag
1szerű a +oldás. Mivel a winamp alatt CSAK stereo hangok vannak ezért azok neked stereoban is szólnak. Ez nekem isn nagyon gáz volt mert az nforce2-es mobon volt egy alc650 5.1 hangkeltő és csak a 2.45 nforce driverral volt 5.1 a winamp a későbbiekben (3.13 és felette ) kijavitották ezt a ''bugot''.
Ha nagyon zavar, akkor scard beállitopanelen tuti van rear clone vagy hasonló, ezzel megvan a 2 hátsó is.
Sok sikert. -
Bullet_
tag
Hangkártya beállítást nézd végig, a wanamphoz pedig le kell tölteni egy patch-et...
-
Coolmat
őstag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy eléggé noname (Typhoon) 5.1-es hangrendszert. Játékokban az 5.1 tökéletesen szól, semmi gáz, de másra ez nem igazán mondható el. Pl. winampban is csak a front left és right szól, ugyanez Media playerben és a sima Windows prüttyögéseknél is... Kérdés: meg lehet vhogy oldani, hogy ne csak játékokban legyen 5.1, mert a Winamp elég rusnyán szól mély nélkül... Már néztem új driverrel (alaplapi Realteak ALC658 ABIT AI7 alaplapon), megnéztem minden beállítást a windows hang beállításainál, de semmi
Segítségeteket előre is kösz!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Crew sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- LG V30 - vezércsel
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest