Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fabio
csendes tag
-
Fabio
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni a következő problémában:
Van egy Toshiba laptopom, egy Realtek HDMI audio outputtal. Ezt egy HDMI kábellel összekötöttem a TV-vel. A TV optikai csatlakozással pedig az 5.1-es erősítővel van összekötve. Viszont a baj az, hogy a hang csak sima sztereó.
A Realtek honlapjáról letöltöttem a High Def kodekeket, és egy K-lite codec pack is van a gépen. A driver is a legfrissebb. Ráadásul a Realtek audio manager progi konfigjában csak sztereó hangszórókat lehet kiválasztani.
Fogalmam sincs mi lehet a megoldás. Van esetleg valakinek valami jó ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest